Florin Piersic: "ACEASTA este pagina mea oficială de Facebook! Aţi priceput?"

Florin Piersic: "ACEASTA este pagina mea oficială de Facebook! Aţi priceput?"

Maestrul Florin Piersic şi-a anunţat fanii care este pagina sa oficială de Facebook şi a publicat recent un scurt fragment din „Viața este o poveste”, o carte scrisă "într-un balans continuu între plânsete și râsete, pentru că așa-i și-n viața de actor, cât și de spectator".

"Mult prea dragii mei, mă bucur să vă pot întâmpina pe pagina mea oficială de Facebook. Vă invit să vă alăturați discuțiilor, amintirilor și să aflați ultimele noutăți despre al vostru Florin şi pe unde mai apar şi eu... Vă pup", a transmis îndrăgitul actor Florin Piersic pe pagina sa de socializare.    

Maestrul a publicat recent pe pagina de Facebook şi un scurt fragment din cartea sa intitulată „Viața este o poveste”, o carte pe care mărturiseşte că a scris-o "într-un balans continuu între plânsete și râsete". Acesta mărturiseşte că îşi doreşte ca oamenii, citind paginile cărţii, să îl cunoască nu doar ca pe actorul ştiut de toţi, ci şi pe omul care îşi pune inima în palmă şi le-o dăruieşte tuturor celor care îi vor lectura cartea.  

Florin Piersic: "ACEASTA este pagina mea oficială de Facebook! Aţi priceput?"

„Acum gândiți-vă şi dumneavoastră! Cum să te lupți cu ursoaica?! Eu prind momentul, o apuc de ceafă, dă să scape, se ridică în două labe, eu nu știu cum mă învârt în aer, mă ia ca pe un fulg și pic cu ursoaica peste mine. Mă rostogolesc cu ea în iarbă. O simt și-i văd botul cum mă miroase.

Pălăria mea roșie îmi cade de pe cap. Îi place, o apucă și o mușcă. O cuprind, sunt peste ea, deodată, dracu’ știe cum, ea e iarăși peste mine. Vreau să mă ridic cumva, dar pintenii de la cizmulițele roșii se-ncurcă unul în altul. Mă ridic și cad. Iar mă ridic și iar cad, strigând: „Taată, Taată!”

Ursoaica nu pricepea ce fac, era lângă mine, eu mai puneam mâna pe ea, Gopo striga: „Genial, ești formidabil, m-ai înnebunit, ești cel mai curajos!” El mă încuraja ca să mai prelungesc scena. Eu prinsesem curaj și mai dădeam câte un brânci ursoaicei.

Până la urmă, dă-i și fugi. Nu uit în veci! Nu știu dacă am fugit vreodată, că nu m-a prins vreunul la nevastă-sa chiar așa de grav ca să fug peste blocuri și peste străzi, dar am fugit până la „Doi Cocoși”, de strigau ăia „vino, mă, înapoi, că s-a terminat”, numai că eu parcă aveam mitralieră la picioare.

Două zile mi-au tremurat genunchii, că nu-mi venea să cred că eu am putut să fiu în stare să fac așa ceva”, scrie Piersic în „Viața este o poveste”. Mai multe despre cartea maestrului aici: bkz.ro/plansete-si-rasete.

Comenteaza