Florin Piersic, apariție șocantă la o biserică din Ocna Dej. Care a fost reacția enoriașilor

Florin Piersic, apariție șocantă la o biserică din Ocna Dej. Care a fost reacția enoriașilor
| Foto: observatornews.ro

Marele actor român, Florin Piersic, a participat sâmbătă, la o biserică din Ocna Dej, la slujba de “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”.

Florin Piersic a sosit la biserică în jurul orei 11, pe finalul Sfintei Liturghii, săvârșită astăzi de preotul Ioan Nicușor Pop, dar și de părintele din Răscruci, Dan Balog și Dan Toșa. De cum a intrat în biserică, credincioșii au început să îl aplaude pe marele actor, care cu o modestie ieșită din comun a dat mâna cu toți cei care au dorit să îl salute. După slujba, Florin Piersic le-a spus credincioșilor câteva cuvinte, în stilul caracteristic, iar mai apoi, răbdător, și-a făcut fotografii cu fiecare credincios în parte.

"Poate vă întrebați care este motivul vizitei lui Florin Piersic în parohia noastră. Noi, preoții, ne străduim să ne facem misiunea cât mai bine, să vă aducem oameni de seamă, să vă unim. Să vă aducem pe toți împreună. Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alători de noi", le-a spus credincioșilor preotul paroh Ioan Nicușor Pop.

La finalul slujbei, credincioșii i-au cântat actorului "La mulți ani!", având în vedere că în 27 ianuarie își sărbătorește ziua de naștere, când va împlini 87 de ani.

La ieșirea din biserică, Florin Piersic a fost întâmpinat de fanfara Salinei Ocna Dej, care i-a cântat inclusiv "Imnul Minerilor", lucru care l-a impresionat pe marele actor, potrivit observatornews.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza