Video Fuego a împlinit 43 de ani. "Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți"

Fuego a împlinit 43 de ani. "Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți"

Născut la Turda pe 23 august 1976, Paul Surugiu, Fuego pe numele său de scenă, spune că, la 43 de ani, se simte confortabil în propria piele și nu visează "cai verzi pe pereți".

Cunoscutul artis a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare câteva gânduri în ziua în care împlinește 43 de ani:

"AZI E ZIUA MEA! Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta.

Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu îl vreau.

Ce-mi doresc? E greu de răspuns la asta. Poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru și un strop de liniște. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri și să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu. Pot duce mult mai mult decât ați văzut și cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face! 

Vă mulțumesc pentru urări! De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari. De ziua mea, mă bucur că am avut un vis, că l-am urmat, că l-am crescut, că nu m-a doborât, că am rezistat și voi rezista, că pot cânta și că pot fi aproape de publicul meu! De ziua mea, sunt fericit!", a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza