George Simion ar fi adunat la nunta lui aproape jumătate de milion de euro

George Simion ar fi adunat la nunta lui aproape jumătate de milion de euro

Liderul AUR George Simion ar fi adunat la nunta lui aproape jumătate de milion de euro. Deși politicianul a declarat public că nu așteaptă dar de nuntă, oaspeții ar fi contribuit generos cu bani.

„Deși a avut peste 10.000 de invitați, George Simion nu a cheltuit foarte mulți bani cu pregătirea nunții, fiindcă o bună parte din materia primă necesară pentru hrana sau transportul invitaților i-a venit sub formă de donații. O parte din invitați au dat darul la nuntă chiar la scurt timp după ce au ajuns. În multe cazuri a fost vorba de sume modice precum 10 sau 15 lei”, relatează România TV, care a promovat pe larg evenimentul privat al liderului AUR.

George Simion ar fi promis că banii adunați la nuntă „îi va dona pentru construcția unui spital”. Printre cadourile pe care le-a primit Simion au fost tablouri, un bănuț de aur, cărti, icoane, veselă, informează G4media.

Becali a declarat că i-a dat lui Simion brânză în valoare de 20.000 de euro pentru nunta cu 10.000 de persoane. Ba mai mult, el a spus că politicianul a vrut chiar să îl pună naș, dar el a refuzat pentru că nu vrea să mai participe la petreceri.

 

Comenteaza