Godină și-a făcut public pe Facebook salariul

Godină și-a făcut public pe Facebook salariul

Cunoscutul polițist, Marian Godină, a menționat într-o postare pe Facebook ce salariu primeşte de la Poliţia Română. El lucrează în sistem de 14 ani.

Un anunț similar a mai făcut în 2017, când, poliţiştii au fost acuzaţi că primesc „salarii nesimţite”. Godină a declarat atunci că avea un salariu de 3.000 de lei lunar.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a precizat Godină.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta.


„Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat polițistul.

Mai mult, el a declarat că nu va participa la protestele organizate de sindicaliștii MAI.

„Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai adăugat Marian Godină.

Comenteaza