Gogonele de smochine cu pălincă la târgul de dulciuri din Cluj VIDEO

Gogonele de smochine cu pălincă la târgul de dulciuri din Cluj VIDEO
Pofticioşii nu au avut cum să reziste tentaţiei şi au luat cu asalt târgul de dulciuri Sweet Days, organizat la Muzeul de Artă. Clujenii s-au putut delecta cu dulciuri de toate felurile şi cu toate aromele, dar şi cu dulceţuri speciale, cum ar fi cea de gogonele sau cea de smochine cu pălincă.

Vedetele târgului sunt dulciurile, în special ciocolata, şi vinurile - desert. Alexandra Irimie e organizatorul târgului şi explică ce putem găsi aici: "ciocolată de casă, bomdoane colorate, jeleuri, prăjituri de casă cu multe arome, dar și cafea, ceai sau dulcețuri, siropuri naturale".

Clujenii s-au declarat încântați de deliciile pe care le-au gustat, motiv pentru care nu au plecat acasă cu mâna goală. Vezi ce spun câţiva dintre vizitatori, în materialul video

Clujenii au găsit la târg multă ciocolată, dar și diferite sortimente de dulcețuri. "Avem o dulceață de gogonele și gogonele puțin mai roșii pentru culoare. înăuntru are cardamon, care se pune mult în dulcețuri, în prăjituri 03.12 muscă 03.19 avem smochine cu pălincă, căpșuni cu piper roșu, caise cu ghimbie, gutui cu cardamon", înşiră Alexandra Irimie.

Pofticioșii mai pot trece pragul târgului de dulciuri, care are loc la Muzeul de Artă, până duminică, 1 decembrie.


Reporter: Anca Baciu
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza