HOROSCOP 1 aprilie 2021

HOROSCOP 1 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 1 aprilie 2021.

Berbec

Atmosfera este destul de placută la birou, însă acasă ai parte de tensiune din cauza unei rude care se cam bagă în viata ta...

Taur

Eşti foarte energic şi bine dispus. Probabil te-ai odihnit mai mult, asta înseamnă că acum iţi poţi focaliza atenţia asupra a ceea ce trebuie. 

Gemeni

Gandeşte-te la o surpriză pentru partenerul de viaţă deoarece relaţia voastra are nevoie de ceva de genul acesta. Nu aţi mai ieşit de mult timp doar voi doi. Poate puţină intimitate nu v-ar strica.

Rac

Te deranjează prezenţa cuiva şi încerci să eviti să îl întâlneşti. Nu prea reuşeşti, apare peste tot. Parcă ţi-ar cunoaşte programul şi te urmăreşte.

Leu

Probabil nu este vorba despre ceva grav, dar toată ziua o să fii foarte agitat, telefoanele vor suna încontinuu şi vei avea mult de alergat.

Fecioara

Primăvara e aici și astăzi pare a fi o zi bună pentru a face planuri de vacanţă. Astăzi îţi termini repede treaba la birou şi apoi ai tot timpul la dispoziţie să cauţi destinaţia perfectă.

Balanta

Nu credeai că o să mai primeşti veşti de la o persoană care a plecat de câteva luni, însă uite că s-a întâmplat. Să sperăm că sunt toate bune.

Scorpion

Nu ai răbdare să asculţi sfaturile cuiva de la locul de muncă care îţi sugerează să fii mai temperat. Poate ar trebui să înveţi să-i asculţi şi pe ceilalţi.

Sagetator

Eşti cam obosit şi nu te poţi concentra la muncă aşa cum ar trebui. Încearcă să iţi revii pentru că ai mult de lucru şi dacă amâni acum ceva o să ai probleme mai tarziu.

Capricorn

Ți-ai urmat instinctul în privința unei persoane și nu ai acceptat să te asociezi într-o afacere pe care ți-o prezenta drept foarte avantajoasă, dar acum regreți. Nu este cazul, în curând se va dovedi că ai avut dreptate.

Varsator

Nu accepţi să iţi spună nimeni ce să faci. Eşti supărat după ce ai avut un conflict cu cineva de la muncă. Poate ar fi bine să-ţi iei o zi liberă şi să te relaxezi.

Pesti

Apar ceva probleme în relaţie. Poate din cauză că îţi cam neglijezi partenerul de ceva timp. De vină e programul încărcat pe care îl ai la birou. Vezi ce-i de făcut.

Comenteaza