HOROSCOP 1 decembrie 2022

HOROSCOP 1 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru prima zi a lunii decembrie 2022.

Berbec

Rezolvi o problema financiara a familiei si devii un mic erou pentru rudele tale. Solutia descoperita este unica si nimeni nu s-ar fi gandit la asa ceva. 

Taur

E inceputul lunii decembrie si tu nu poti sa nu te gandesti mereu la petrecerea de sfarsit de an. Esti foarte entuziasmat si ii molipsesti si pe cei din jur cu fericirea ta.

Gemeni

In prima parte a zilei esti irascibil din cauza oboselii, dar dupa ora pranzului iti revii. Sunt mari sanse sa primesti niste bani pe care ii astepti de multa vreme.

Rac

Muncesti. Pui bazele unei afaceri sau ale unui proiect pentru care ai o strategie bine gandita. Relatiile cu rudele si prietenii sunt foarte bune, iar seara s-ar putea sa ai oaspeti.

Leu

O persoana mai varsta raspandeste un zvon si astfel numele tau ajunge pe buzele tuturor. Pui piciorul in prag si o pui la punct pe aceasta. In cateva ore lucrurile revin la normal.

Fecioară

Ia in considerare sfaturile cuiva mai in varsta, pentru ca a trecut prin aceeasi situatie si nu te pune pe drumuri gresite.

Balanţă

Ai o energie iesita din comun. Foloseste-o in mod util si o sa fii recompensat. Esti deschis catre idei inovative si iti indemni apropiatii sa indrazneasca mai mult. Te comporti ca un adevarat lider.

Scorpion

Intri intr-un mic conflict, pentru ca esti incapatant si incerci sa controlezi pe cineva. Astfel de momente nu fac bine echipei si trebuie sa constientizezi cat mai repede asta.

Săgetator

Vei primi un comision, iar faptul asta iti ofera incredere in ceea ce faci si in propriile forte. Pana acum simteai ca tragi de tine degeaba. Lucrurile se vor schimba datorita Soarelui.

Capricorn

Urmeaza sa iti iei cateva zile libere si faci itinerariu alaturi de cel drag. Aveti o multime de locuri de vizitat, asa ca asigura-te ca ai destui bani pentru benzina.

Vărsător

Iei o decizie importanta in privinta vietii sentimentale. Ajutandu-te de informatiile adunate pana acum poti face linistit planuri pentru viitor atat in privinta carierei, cat si in ceea ce tine de viata de familie.

Peşti

E o perioada buna pentru a accepta noi provocari si poate chiar sa iti iei un job part time sau macar sa colaborezi cu altcineva pe langa slujba de zi cu zi. 

Comenteaza