HOROSCOP 10 decembrie 2019

HOROSCOP 10 decembrie 2019

HOROSCOP 10 decembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 10 decembrie 2019.

Berbec

Evita, pe cat posibil, activitatile care presupun efort fizic si orienteaza-te catre ceva relaxant, in aceasta perioada. Ar fi indicat sa dormi putin mai mult.

Taur

Chiar daca ti se pare ca te descurci, nu accepta sa faci singur un proiect de care ar trebui sa se ocupe mai multe persoane. Risti sa te epuizezi mai repede decat ai fi crezut si nu vei termina treaba la timp.

Gemeni

Te urnesti greu in aceasta dimineata, parca chiar mai greu ca ieri... Fa-ti o cafea tare ca sa te poti pune pe picioare. Ai o multime de lucruri de facut si nu iti poti permite sa le amani.

Rac

Esti un fel de oracol in aceasta perioada: colegii iti cer sfaturi financiare, iar prietenii sfaturi in dragoste. Nu uita ca ai si tu cateva probleme ramase de rezolvat pe acasa.

Leu

Astazi nu o sa primesti vesti prea bune, insa nu te lasa afectat, pentru ca maine situatia se schimba. Nu schimba nimic, fa tot ceea ce faceai si pana acum, pentru ca lucrurile isi vor reveni de la sine.

Fecioara

Te ocupi de ceva care o sa iti manance mult timp si energie, insa la final te vei bucura de ceea ce ai obtinut. Chiar daca e clar ca nu-ti ti-ar mai ramane timp pentru nimic, maine ai lua-o de la capat fara sa clipesti.

Balanta

Cineva iti da o lectie de viata. Esti convins ca nu ai ce invata in cadrul unei intalniri la care urmeaza sa participi, insa la final vei ramane uimit.

Scorpion

Dimineata nu ai deloc chef de munca si te ocupi cu orice altceva. In scurt timp o sa fii nevoit sa schimbi strategia, altfel vei ramane in urma.

Sagetator

Devii omul zilei la job dupa ce reusesti sa clarifici niste detalii legate de un proiect, care au dus la confuzii in randul colegilor. Dupa ce totul va fi pus in ordine va veti putea vedea linistiti de treburi.

Capricorn

Daca nu esti sigur ca te vei descurca pana la sfarsit, nu iti asuma raspunderea. Cel mai indicat ar fi sa ceri ajutorul cuiva. Altfel risti sa ajungi in niste incurcaturi destul de neplacute.

Varsator

Este abia a doua zi a saptamanii, dar tu esti dornic sa faci ceva ce te relaxeaza. Parca nu ai avut destul timp la dispozitie in weekend si acum iti sta capul doar la cum ai putea sa te distrezi mai mult.

Pesti

Fa un efort si infrange-ti curiozitatea. Nu incerca sa aflii prea mult despre situatia cuiva, mai ales daca este vorba despre o problema personala. Daca va considera ca este cazul sa spuna ceva, o va face.

 

Comenteaza