HOROSCOP 10 martie 2020

HOROSCOP 10 martie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 10 martie 2020.

Berbec

Ai primit o informatie care te poate ajuta sa avansezi in cariera. Problema e ca nu esti foarte hotarat daca vrei sa ajungi mai sus chiar acum... Vezi sa nu ratezi o mare sansa, nu se stie cand se va mai ivi.

 

Taur

Esti pe cale sa iei niste hotarari care iti pot schimba destul de mult cursul vietii. Nu te pripii. Ar fi bine sa ceri si sfatul cuiva apropiat. Uneori riscul sa te lasi condus de emotii poate fi prea mare.

 

Gemeni

Partenerul de viata are nevoie de sustinerea ta in aceasta perioada. Chiar daca nu esti pe deplin de acord cu initiativa sa, lasa incapatanarea care te caracterizeaza si implica-te. Gandeste-te la voi ca la o echipa.

 

Rac

Esti invitat sa participi la un proiect important, dar descoperi ca cei cu care urmeaza sa lucrezi nu sunt cele mai potrivite persoane. Nu prea dispus sa risti. Undeva, ceva parca nu se potriveste. Daca simti asta, renunta...

 

Leu

Te-ai odihnit mult in ultimele zile si esti intr-o forma buna. Asta te face sa fii ceva mai activ decat de obicei. Atitudinea ta la munca nu-i lasa indiferenti nici pe sefi. Vei primi niste laude, astazi.

 

Fecioara

Abia s-a incheiat weekend-ul si gandul iti zboara deja la ce vei face la sfarsitul saptamanii. Ai programat ceva special si vrei sa fie o surpriza pentru partenerul de viata. Nu uita ca pana atunci mai trebuie sa pui la punct niste detalii.

 

Balanta

Bea o cafea si grabeste-te sa ajungi la job. Te asteapta o zi foarte plina si nu ai vrea sa-ti strice tot programul astazi. Concentreaza-te sa termini rapid ceea ce ai de facut pentru ca, la mijlocul zilei, apare si o sedinta.

 

Scorpion

Evita persoanele despre care stii ca nu te au la inima. Nu mai cauta compania oricui doar pentru a evita momente de singuratate. Orienteaza-te catre lucruri care-ti fac placere. Acolo vei gasi oameni ca impartasesc aceleasi pasiuni.

 

Sagetator

Astazi nimic nu iti sta in cale. Esti plin de energie si hotarat sa rezolvi cat mai repede toate treburile pe care le-ai tot amanat in ultima perioada. Ai sanse mari sa reusesti, totul sta in organizare.

 

Capricorn

Rabdare si atentie, de asta vei avea nevoie in urmatoarele ore. Trebuie sa faci ceva de care poate depinde viitorul familiei tale, asa ca incearca sa nu te grabesti. Pentru unele decizii ar trebui sa te mai consulti cu cineva.

 

Varsator

Desi muncesti mult nu esti deloc remarcat de persoanele din conducere. Cel putin asa ai tu impresia. Mai asteapta, poate ca nu a sosit momentul tau... In viata personala, insa, stii bine ca poti conta pe sentimentele cuiva.

 

Pesti

Asteapta-te la ceva iesit din comun astazi, la job. S-ar putea sa ai parte de o surpriza pusa la cale de cei mai glumeti dintre colegi. Niciodata nu poti sa stii ce le poate trece prin cap...

Comenteaza