HOROSCOP 11 august 2018

HOROSCOP 11 august 2018

HOROSCOP 11 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 11 august 2018.

HOROSCOP 11 august 2018 - Berbec

E o zi mai speciala, niste rude si-au anuntat vizita. De multa vreme planificati aceasta intalnire si ai mari emotii. Te pregatesti intens, nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Taur

Ai parte de o zi de neuitat in compania unor persoane pe care le consideri deosebite. Ai o mare admiratie fata de acestea si pentru tine sunt un model de urmat.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Gemeni

De dimineata strambi din nas. Tot programul tau de astazi e la cheremul cuiva cu care nu te prea intelegi. Daca nu vrei sa strici totul va trebui sa faci un compromis.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Rac

Trebuie sa te pui pe treaba, pentru ca ai ramas in urma cu ceva. Daca nu termini la timp risti sa iti strici tot weekend-ul. Cere ajutorul cuiva daca simti ca nu poti face fata singur.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Leu

Te odihnesti aproape intreaga zi pentru ca ai tras din greu noaptea trecuta pentru a termina un proiect urgent. Spre seara iesi in oras cu prietenii.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Fecioara

Un eveniment la care participi astazi iti starneste niste amintiri nu prea placute si intri intr-o stare destul de proasta. O vreme nu mai ai chef de nimic.  Vrei doar sa fii lasat putin singur.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Balanta

Ai o stare de neliniste, parca urmeaza sa se intample ceva... Asa si este, insa este vorba despre o frumoasa surpriza pusa la cale de niste prieteni apropiati.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Scorpion

Nu prea esti in apele tale astazi, asa ca nu ar strica sa amani ceea ce ai programat pentru seara. Mai bine lasi totul pe maine, vei vedea, va fi mult mai bine asa.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Sagetator

Stai linistit, ai destula energie pentru a te ocupa de ceea ce ai fost rugat de partener, chiar daca asta necesita un efort marit. Vei fii epuizat seara, insa va merita.

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Capricorn

Nu mai arunca cu banii fara rost! Fii putin atent la partea financiara, deoarece se anunta cateva cheltuieli la care nu te asteptai. Nu e momentul sa intri in datorii...

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Varsator

Incepi ziua cu o discutie foarte serioasa cu partenerul de viata. Desi la inceput ai senzatia ca vorbiti limbi diferite, in cele din urma ajungeti la un numitor comun. 

 

HOROSCOP 11 august 2018 - Pesti

Lucrurile care se intampla astazi iti starnesc rasul si te fac sa iei totul in joaca. Esti foarte bine dispus si aduci zambetul pe chipul celor din jur.

Comenteaza