HOROSCOP 11 februarie 2020

HOROSCOP 11 februarie 2020

HOROSCOP 11 februarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 11 februarie 2020.

Berbec

Esti o persoana ambitioasa, iar sustinerea celor din jur te motiveaza si mai mult. Ai un plan foarte bine stabilit si nu ai de gand sa dai inapoi pentru nimic in lume.

Taur

Intri in criza de timp. Afli ca trebuie sa predai urgent un proiect si nici nu mai stii pe ce sa pui mana... Incearca sa te linistesti si gandeste-te cine te-ar putea ajuta. O atitudine pozitiva face minuni!

Gemeni

Participi la un eveniment unde inveti o lectie importanta. Realizezi ca micile detalii din viata sunt foarte importante. Cand pleci de acolo ti se pare ca ceva s-a schimbat...

Rac

Esti plin de energie si ai chef de o farsa. Alege-ti cu grija ''victima'' sa nu deranjezi cumva pe cine nu trebuie. Nu toata lumea are simtul umorului foarte dezvoltat...

Leu

Spui ce nu trebuie de fata cu o ruda a partenerului de viata. Nu reactioneaza nimeni imediat, dar nu scapi, asteapta-te mai tarziu la niste reprosuri.

Fecioara

Partenerul de viata este plin de surprize si ceea ce iti spune astazi te lasa fara replica. Ramai surprins: nici nu banuiai ca cel de langa tine este capabil de asa ceva.

Balanta

Incearca sa faci mai mult sport, pentru ca in ultima vreme ai cam evitat sala de fitness si asta se observa. Nu atat in numarul de kilograme, ci in felul in care te simti, in starea de sanatate.

Scorpion

Nu lasa lucrurile importante pe mana unor incepatori. Mai ales daca stii ca ceea ce fac ti-ar putea influenta viata. Mai bine mai asteapta pana gasesti pe cineva cu mai multa experienta.

Sagetator

O ruda te ajuta sa treci cu bine peste niste probleme financiare de care nu mai reuseai sa scapi. Acum te poti concentra si pe alte lucruri, mai ales ca, din pricina banilor, au ramas atatea nerezolvate...

Capricorn

Esti genul care te implici in tot ce faci cu trup si suflet. Astazi iti faci prea multe probleme pentru cineva care nu apreciaza efortul. Imediat ce iti dai seama de asta, schimbi lucrurile.

Varsator

Ceea ce reusesti sa obtii astazi te face sa privesti lucrurile cu alti ochi. O sa iti schimbi niste principii peste care nu ai fi crezut ca o sa treci vreodata.

Pesti

Iti faci planuri pentru urmatoarele saptamani. Vor avea loc mai multe evenimente, asa ca trebuie sa ai o programare atenta. E obrazul tau in joc si nu vrei sa ratezi ceva.

Comenteaza