HOROSCOP 11 februarie 2021

HOROSCOP 11 februarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 11 februarie 2021.

Berbec

Cheltui cam multi bani si o sa te trezesti ca esti nevoit sa te imprumuti. Decat sa ramai fara bani, mai bine amana cumparaturile care nu sunt urgente. 

Taur

Nu reusesti sa termini ce ti-ai propus pentru astazi, asa ca nu te forta. Mai ales ca trebuie sa ajungi undeva spre seara. Daca stii sa te mobilizezi maine, vei recupera timpul pierdut. 

Gemeni

Ai o zi linistita la locul de munca, dar seara ai ceva urgent de facut pentru partenererul de viata. Vestea buna pe care o asteptai de cateva saptamani va veni in zilele urmatoare.

Rac

Uita putin de munca, de cariera, si concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le tii aproape de suflet. Ti-e dor de cineva? Nu stii ce mai face? Fa ceva... poti sa incepi cu un simplu telefon.

Leu

Primesti o veste buna referitoare la niste acte pe care le-ai semnat sau pe care urmeaza sa le semnezi in urmatoarele zile. Informatia primita te va ajuta foarte mult in perioada ce vine.

Fecioara

Dimineata o sa ai de rezolvat ceva si nu vei ajunge la timp la job. Anunta pe cineva inainte, ca sa nu intampini probleme. Nu uita de o promisiune facuta cuiva drag! 

Balanta

Esti nervos si nu ai dispozitia necesara sa asculti reprosurile celor care nu sunt multumiti de cum decurg lucrurile in privinta sarcinii primite. Ca sa nu strici relatiile, explica-le ca nu te simti bine si amanati orice discutie.

Scorpion

Esti pe cale sa incepi un nou proiect, insa ceva iti spune ca nu e momentul. Nu ignora aceste semnale pentru ca ar putea fi salvatoare. Asculta-ti mereu instinctul, e cel mai sincer prieten!

Sagetator

Daca nu esti obligat, nu te supune niciunor riscuri. Ramai pe teren sigur si nu incerca sa faci nimic iesit din comun. Astazi nu iti poti permite sa gresesti.

Capricorn

Nu stai prea bine cu sanatatea, asa ca ai mai multa grija la cum te imbraci. Suntem in plina iarna, chiar daca nu se prea vede si-n termometre. Nu te neglija!

Varsator

Nu te poti plange, ai avut momente lungi de pauza din ultima vreme. Acum a venit timpul sa te apuci de treaba, asa ca, fa un efort si incearca sa iesi din zona de confort in care ai intrat de ceva timp.

Pesti

Sedinta la care urmeaza sa iei parte este una foarte importanta pentru tine, dar si pentru cei din jur. Se vor lua decizii importante.  Sta in puterea ta sa decizi daca vrei sa mergi mai departe in noile conditii, sau nu.

 

Comenteaza