HOROSCOP 11 iulie 2022

HOROSCOP 11 iulie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 11 iulie 2022.

Berbec

Te preocupa probleme legate de starea de sanatate a unei persoane dragi. Fa-ti timp si incearca sa stai mai mult cu familia.

Taur

Vrei sa stai singur intreaga zi. Daca si partenerul de viata accepta ideea, i-ati cateva ore libere si hoinareste, vei avea timp sa reflectezi asupra multor lucruri.

Gemeni

A inceput o noua saptamana si deja te simti obosit. Cu toate astea vei avea mult de lucru si seara te va prinde muncind. Ia-o incet, mai ai aproape o sptmana pana la urmatorul weekend...

Rac

Dedici prea mult timp afacerilor si prietenilor. Partenerul de viata se simte neglijat si iti va reprosa acest lucru.

Leu

E vara, ai chef sa te distrezi, dar mai ai pana la concediu. Vezi, poate se iveste ceva si mai pleci cateva zile din oras, chiar daca cu treburi.

Fecioară

Nu mai da importanta colegilor de la serviciu care te barfesc. Sunt doar invidiosi pe tine. O sa le treaca, mai ales daca ii ignori.

Balanţă

Ai senzatia ca timpul trece mult prea repede si nu reusesti sa termini tot ce ti-ai propus sa faci. Incerca sa te organizezi mai bine pentru a fi eficient.

Scorpion

Ai avut niste discutii cu partenerul dupa programul incarcat din weekend. Fii mai intelegator si accepta faptul ca nu toti vor sa isi petreaca duminica pe drumuri. 

Săgetător

Incearca sa-ti faci timp si pentu activitatile care-ti sunt impuse de familie. Recunoaste, au fost destule momente cand si ei te-au ajutat.

Capricorn

Esti relaxat si binedispus. Asta e bine, pentru ca ai avut si zile incordate, iar cei din familie se bucura sa vada ca ai trecut peste acele momente.

Vărsător

Vei avea o zi buna si la serviciu, unde reusesti sa faci fata provocarilor si sa iesi din orice incurcatura cu capul sus.

Peşti

Muncesti din greu la un proiect pe care trebuie sa-l duci la bun sfarsit. Incearca sa fii calm si organizeaza-te mai bine, doar asa vei da randament.

Comenteaza