HOROSCOP 11 iunie 2019

HOROSCOP 11 iunie 2019

HOROSCOP 11 iunie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 11 iunie 2019.

Berbec

Esti o persoana sociabila si iti place sa fi in centrul atentiei, insa azi vrei sa treci neobservat. Asteapta-te la intrebari din partea tuturor care sunt uimiti de schimbarea ta. Linisteste-i ca e vorba doar de o mica pauza. Cu totii avem nevoie, din cand in cand, de asa ceva.

Taur

Te doare tot corpul si asta te indispune. Ai facut multa miscare in week-end si inca te resimti. Ar fi indicat sa faci mai des astfel de activitati, iar daca nu ai timp, macar evita sa iei liftul cand esti nevoit sa urci cateva etaje.

Gemeni

Ai o suspiciune legat de sinceritatea unui coleg la locul de munca. Banuiesti ca a facut niste modificari la un proiect de-al tau fara sa te consulte. Pentru siguranta ta, va trebui sa lamuresti cat mai repede acest aspect.

Rac

Un coleg a reusit sa te faca sa ajungi la capatul rabdarii. Esti gata sa izbucnesti, dar iti dai seama in ultimul moment, ca ar fi o greseala. Este cea mai inteleapta decizie. Amana orice discutie pana maine.

Leu

E "sezonul" de concedii si petreci ore in sir cautand cele mai potrivite oferte. Cum nu te poti inca decide, e posibil sa accepti, deocamdata, propunerea partenerului de viata si sa fugiti cateva zile la munte.

Fecioara

Toate micile probleme ce tin de familie dispar cu totul astazi. Vestea ca s-au rezolvat toate te fac sa rasuflii usurat. Nu neglija sfatul unei rude referitor la o investitie de durata. Chiar daca acum pare fara sens, in cativa ani s-ar putea sa conteze.

Balanta

Esti nevoit sa amani o calatorie planuita inca de acum cateva luni. Niste probleme ivite la locul de munca te impiedica sa pleci acum. Vezi cum negociezi asta cu sefii, macar sa fii recompensat cumva, dupa ce ai avut discutii nu tocmai cordiale cu partenerul de viata...

Scorpion

Ai un scop si nu te lasi pana nu obtii ceea ce vrei. Esti atat de determinat, incat nu conteaza ca reusesti sa enervezi chiar si pe cea mai calma persoana cu care intri in contact. Incearca o alta abordare, s-ar putea sa fie mai usor si mai placut pentru toata lumea.

Sagetator

Esti constient ca ai nevoie de o schimbare, insa nici tu nu stii incotro sa o apuci in acest moment. In cazul asta, ia-ti o vacanta de cateva zile, inchideti telefonul si du-te undeva departe. S-ar putea sa vezi mai limpede lucrurile din afara.

Capricorn

Primesti un telefon de pe alte meleaguri si asta o sa iti dea un plus de energie. Mai ales ca primesti o informatie care iti este de mare ajutor. Nici nu sperai sa mai fie posibil, asa ca iti vine sa sari in sus de bucurie.

Varsator

Primesti o noua sarcina la locul de munca si esti incantat. Asta iti poate completa cv-ul dar, in acelasi timp te alegi si cu ceva mai multe responsabilitati. Fii atent la ceea ce faci, seful e cu ochii pe tine!

Pesti

Nu-i lasa pe altii sa te influenteze cand vine vorba de niste alegeri strict personale, decat daca stii ca iti vor binele. Pe de alta parte, nu te lasa nici prins in capcana unor convingeri care pot fi gresite. Inainte sa iei decizii, analizeaza totul cu grija.

 

Comenteaza