HOROSCOP 31 mai 2021

HOROSCOP 31 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 31 mai 2021.

Berbec

Mesajul primit te-a lamurit si nu mai ai niciun dubiu in privinta unei probleme ce tine de viata personala. Poti sa rasufli usurat si sa mergi mai departe, fara aceste griji. 

Taur

Ai mult de alergat astazi asa ca ar fi bine daca te-ai trezi de dimineata. Doar asa vei putea sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Ajungi acasa epuizat, asa ca nu mai ai chef decat sa faci un dus si sa dormi.

Gemeni

Ai intrat in criza de timp. Misca-te repede, altfel risti sa intri intr-o incurcatura. Ai grija, ai promis ceva unui apropiat, asa ca nu uita ce ai de facut.

Rac

O sedinta de ultim moment la job iti ocupa mult timp si risti sa ratezi programul facut pentru seara impreuna cu partenerul de viata. Roaga un coleg sa te ajute ca sa ajungi unde ti-ai propus.

Leu

Fii atent astazi, altfel cazi in capcana cuiva care incearca sa te pacaleasca. Analizeaza totul cu grija pentru a nu ramane fara bani, oricat de sincer ar parea cel din fata ta.

Fecioara

Amanarea la nesfarsit a unui proiect de la locul de munca a ajuns sa te coste. Va trebui sa explici ce s-a intamplat si nu prea esti multumit de asta. Incearca sa mai obtii un termen.

Balanta

Chiar cand credeai ca nu mai este cale de iesire dintr-o situatie, gasesti o solutie salvatoare. Asta o sa ti se  intample astazi in momentul in care iti pierzi orice speranta: vei descoperi ca intotdeauna exista o solutie.

Scorpion

Te comporti ca un adolescent indragostit. Stai la telefon zeci de minute cu partenerul de viata si, ca apoi, imediat, sa-i trimiti mesaje interminabile. Visezi cu ochii deschisi si nu esti atent la ce se intampla in jur. Ai grija, s-ar putea sa ramai in urma cu treburi importante.

Sagetator

Tocmai ai incasat o suma importanta de bani si te hotarasti sa faci o investitie pentru viitorul tau. Daca esti atent, ai toate sansele ca afacerea sa fie una foarte buna. Partenerul de viata abia asteapta sa te ajute.

Capricorn

Te simti ignorat! Desi saptamana abia a inceput, prietenii tai planuiesc, deja, o plecare din oras. Te deranjeaza ca nu ia nimeni in considerare si ce vrei tu. Trebuie sa stii sa lasi si de la tine, cateodata...

Varsator

Cineva din familie iti cere ajutorul si trebuie sa i-l oferi, chiar daca asta inseamna ca o sa renunti la ceva programat. Esti constient de faptul ca si tu ai putea fi in situatia asta si nu eziti sa te implici.

Pesti

E ziua ta norocoasa! O sa ai succes in tot ceea ce faci. Te uimeste faptul ca toate ca toate usile ti se deschid fara ca, macar, sa fii nevoit sa bati. Pacat ca ziua are doar 24 de ore, ai vrea sa nu se mai termine...

 

Etichete
Comenteaza