HOROSCOP 12 martie 2024

HOROSCOP 12 martie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 12 martie 2024.

Berbec

Tot calmul se duce de râpă dacă nu reuşeşti să-ţi ţii sub control nervii. Se ştie cât de irascibil eşti uneori, iar în aceste zile nu-ţi dezminţi deloc reputaţia, pentru că ridici tonul la orice, chiar şi în acele situaţii în care ai putea rezolva totul cu vorbă bună.

Taur

Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă sunt date peste cap de un aspect neprevăzut. Ai tendinţa de a-ţi lua toată responsabilitatea pe umeri, când, de fapt, la originea acestui eşec se află un concurs de împrejurări.

Gemeni

Ţii legătura cu persoane de departe, e o plăcere să stai ore în şir la telefon sau să călătoreşti. Distanţele au multe de oferit în aceste zile, de aceea trebuie să-ţi îndrepţi atenţia spre alte zări, nu spre mediul tău cel mai apropiat.

Rac

Legăturile de familie sunt în centrul atenţiei pentru că apare prilejul de a te întâlni cu cei dragi ţie ori pentru că eşti căutat de rude pentru a ţi se transmite o veste foarte bună. Poate afli că urmează o nuntă în familie.

Leu

Nu trebuie să renunţi la o idee dacă nu ţi-a ieşit din prima. Stai pe margine, detaşat de toată situaţia, şi începe totul din nou peste câteva zile. A doua oară va fi un succes total, care te va face să îți recâștigi încrederea în sine.

Fecioara

Calmul acestor zile este prielnic relaţiilor sentimentale. Ai starea necesară de a petrece mai mult timp cu persoana iubită, iar liniştea care tronează este benefică rezolvării unor eventuale probleme mai vechi.

Balanta

Ai o presimţire ciudată, cum că opţiunea pe care o ai la dispoziţie nu duce acolo unde ai dori tu. Există un risc pe parcurs, pe care intuiţia îl simte, de aceea ar fi bine să nu te bagi în situaţii periculoase dacă eşti avertizat că ceva nu e în regulă.

Scorpion

Ai nevoie de sfaturi competente de la un bun cunoscător al legilor. Deşi ai un plan măreţ în minte, nu-l poţi duce, deocamdată, la îndeplinire pentru că îţi lipseste baza legală pentru a ajunge acolo. Ai nevoie de un document, de o aprobare.

Sagetator

Erai blocat într-un punct mort, din care nimic nu se mai urnea, dar în acest weekend lucrurile îşi recapătă ritmul normal de evoluţie. Primeşti informaţia de care aveai nevoie şi totul înaintează din nou ca altădată.

Capricorn

Familia este spaţiul celor mai plăcute momente, pentru că îţi dedici ziua dialogului cu cei dragi. Puneţi ţara la cale, discutaţi despre evenimentele de pe parcursul săptămânii şi petreceţi mult timp împreună acasă ori în societate.

Varsator

Ţi se ţine o predică despre responsabilitate şi credibilitate, pentru că unele din faptele tale recente au părut nu tocmai oneste. Nu ai ştiut să repari la timp urmele unor erori personale şi acum trebuie să stai şi să asculţi criticile...

Pesti

Eşti retras, nu îţi găseşti cuvintele şi, deşi în inima ta este o furtună de emoţii, nu ştii să le exprimi corect. Fă un efort să depăşeşti timiditatea pentru a fi în stare să-ţi comunici gândurile şi sentimentele.

Etichete
Comenteaza