HOROSCOP 12 octombrie 2021

HOROSCOP 12 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 12 octombrie 2021.

Berbec

Simti nevoia de confort si securitate, ai de gand sa faci ceva in legatura cu asta. Incearca totusi sa nu indepartezi oamenii, singuratatea nu e starea ta naturala.

Taur

Esti linistit azi si parca ti-au disparut si maniile perfectioniste. Eforturile depuse si-au aratat roadele, iar viata merge inainte, catre alte orizonturi. Liniste si in viata de familie.

Gemeni

Ai tendinta sa cheltuiesti mai multi bani decat ai si sunt sanse sa ramai falit. Ai intentii bune, insa astazi promiti mai mult decat poti oferi.

Rac

Faci diverse aranjamente fara sa-i spui celui drag, iar asta te poate pune intr-o situatie neplacuta. Micile certuri care vor aparea nu vor putea insa sa strice echilibrul din relatia ta. 

Leu

Ai tendinta sa ii conduci pe ceilalti. Asta s-ar putea sa iti afecteze relatiile cu cei din familie, dar mai ales cu prietenii si cu cei de la job.

Fecioară

Umorul si optimismul sunt cuvintele care te descriu acum, asa ca e o zi buna sa abordezi o persoana care are putere de decizie, sa te ajute in cariera sau in viata personala.

Balanţă

Esti impresionat de o persoana care ti se pare de o perfectiune asemeni zeilor. Apropie-te insa un pic si vei reveni cu picioarele pe pamant, lucrurile nu sunt asa frumoase precum par.

Scorpion

Cei din jur au tendinta sa se bage in viata ta, iar tu nu esti intr-o dispozitie in care poti sa accepti usor autoritatea. Te simti izolat si singur, insa amaraciunea nu te va ajuta cu nimic. Incearca sa arati un pic de amabilitate si va fi bine.

Săgetator

Esti increzator si energic, vei face o impresie buna celor pe care ii cunosti azi. E o zi norocoasa pentru interviuri, in cazul celor care isi cauta loc de munca.

Capricorn

Orice afacere merge struna in aceasta perioada pentru Capricorni, iar un prieten bun iti ofera o mana de ajutor. In curand, generozitatea de care ai dat dovada se va intoarce inzecit.

Vărsător

Te asteapta unele suprize placute... iar altele neplacute. Ciuleste urechile si deschide ochii, ca sa nu fii luat prin suprindere. Cineva abia asteapta sa iti faca probleme.

Peşti

Stii exact ce vrei si ai de gand sa faci totul pentru a avea succes. Vai de cel care iti sta in cale! Esti prea nerabdator si sunt sanse sa intri in conflict cu cineva. Ai insa destula energie si poti face fata obstacolelor.

Comenteaza