HOROSCOP 13 august 2018

HOROSCOP 13 august 2018

HOROSCOP 13 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 13 august 2018.

HOROSCOP 13 august 2018 - Berbec

Esti tentat sa cheltuiesti mai multi bani decat ai si sunt sanse sa ramai cu portofelul gol. Intentiile tale sunt bune, insa, ai grija: nu promite nimic din ceea ce stii ca nu poti oferi.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Taur

O zi dedicata muncii casnice. Te grabesti sa termini ce ai de facut la serviciu si fugi acasa sa te apuci de treaba. Cei din familie sunt de parere ca uneori exagerezi cu ordinea din casă.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Gemeni

Incearca astazi sa nu spui chiar tot ce gandesti. Risti sa provoci niste discutii de care nu ai nevoie acum. Cel mai bine ar fi sa ramai neutru. Nimeni nu-ti va putea reprosa nimic.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Rac

Nu-ti fa un program prea strict, pentru ca vei fi nevoit sa-l schimbi de mai multe ori astazi. O problema ivita in familie te pune toata ziua pe drumuri, dar totul se termina cu bine.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Leu

Esti putin agitat. Intri in criza de timp cu un proiect si te gandesti ca nu o sa-l poti termina in timp util. Cineva de la care nu te-ai fi asteptat iti ofera solutia pentru ca lucrurile sa mearga mai repede.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Fecioara

S-a acumulat putina tensiune in relatia cu persoana iubita din pricina unei neintelegeri financiare. Va trece repede datorita partenerului de viata, care este mai darnic decat tine.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Balanta

Nu-ti sta capul la munca. Visezi la vacanta, la calatorii alaturi de persoana iubita. Nu mai sta pe ganduri, i-ati partenerul si fugiti la mare sau la munte!

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Scorpion

Ai parte de o zi insorita astazi, si la propriu, si la figurat. Ai toate motivele sa fii binedispus mai ales ca vei intalni pe cineva apropiat tie. Atentie la excesele de orice fel!

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Sagetator

Poate fi o zi de care depinde cariera ta. Nu rata oportunitatile care apar. Trebuie sa stii ce vrei cu adevarat si sa nu renunti, chiar daca pare greu!

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Capricorn

Esti pus pe treaba inca de dimineata! Muncesti fara intrerupere si asta iti poate provoca dureri de cap sau de spate. Ai grija sa nu te epuizezi. Ia mici pauze, relaxeaza-te!

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Varsator

Ai parte de o zi mai grea pentru ca ai multe de facut. Fii gata sa stai ore in trafic si tot atat la cozi interminabile. Abia pe seara o sa rezolvi o parte din tot ce ti-ai propus.

 

HOROSCOP 13 august 2018 - Pesti

Se anunta ceva schimbari pe plan profesional, dar nu te vor afecta prea mult. Acasa, in schimb, esti decis sa faci niste schimbari mai serioase. 

Comenteaza