HOROSCOP 13 decembrie 2022

HOROSCOP 13 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru marți, 13 decembrie 2022.

Berbec

Te implici in activitati intelectuale, care te vor pune intr-o lumina buna la locul de munca. Ocupa-te cu atentie de sarcinile primite astazi.

Taur

Nu da curs rugamintii unui prieten, pentru ca ceea ce iti cere sa faci poate fi considerat ilegal. Poti sa ai probleme cu o institutie a statului.

Gemeni

Esti plin de farmec si toti cei din  jur vor fi fascinati de tine. Ai mereu zambetul pe buze si emani energie pozitiva. Nimic nu pare imposibil pentru tine azi.

Rac

Nu iti faci probleme pentru sedinta, deoarece esti foarte bine pregatit. Ai invatat si muncit cateva saptamani pentru ca totul sa iasa ca la carte. Exact asa va fi.

Leu

Astazi esti spontan si te lasi dus de val si dai frau liber sentimentelor. Marturisirile pe care le faci vor fi aproape socante pentru cativa dintre cunoscuii tai. 

Fecioară

Daca faci o promisiune, pune-o in practica. Daca o incalci si astazi, o sa fii criticat de oamenii din jur si considerat neserios.

Balanţă

Esti cam agresiv cand vorbesti cu o persoana pe care nu o placi. Nu poti sa iti ascunzi antipatia. Incearca, pentru ca cea vizata este draga pentru partenerul tau.

Scorpion

Indrazneste sa iti pui in practica ideile. Nu te mai cenzura. Daca lasi sa iasa la iveala talentul, o sa ai de castigat. Si sefii vor observa cat de bun esti.

Săgetator

Ai multa treaba la birou si nu iti permiti nici macar sa iei pauza de masa. Fii foarte atent la micile detalii din actele pe care le semnezi in perioada asta.

Capricorn

Esti cu capul in nori si asta nu este tocmai bine. Veselia ta poate duce la un mic conflict la locul de munca pentru ca nu vei fi atent la ceea ce iti cere un superior.

Vărsător

Ai ajuns la limita rabdarii. Nu mai vrei sa stai si sa astepti cateva raspunsuri de care depind viitorul tau si te-ai hotarat sa le ceri in mod direct. Se va simti tensiunea pe tot parcursul zilei.

Peşti

Esti intr-o forma maxima. Ai dispozitia necesara pentru a te ocupa chiar de cele mai dificile activitati si fara sa primesti ajutorul nimanui.

Comenteaza