HOROSCOP 13 februarie 2019

HOROSCOP 13 februarie 2019

HOROSCOP 13 februarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 13 februarie 2019.

Berbec

Cineva iti ofera un raspuns pe care nu-l asteptai si acum nu mai esti sigur pe ce drum sa o apuci. Esti foarte sensibil, iar cei din jur trebuie sa se poarte cu grija cu tine.

Taur

Este momentul sa-ti indreapti atentia catre activitatile ce tin de casa si, mai ales, spre cele care conteaza mult pentru partenerul de viata. Acesta se simte ignorat.

Gemeni

Intri intr-o competitie si dai tot ce poti pentru a te asigura ca o sa ocupi primul loc pe podium. Nu este exclus sa te folosesti de niste arme ascunse.

Rac

Ai o discutie sincera si reusesti sa iei cateva decizii impreuna cu partenerul de viata. Ati cantarit foarte bine detaliile de care dispuneti si apoi v-ati hotarat.

Leu

Ai o teorie si incerci sa-i convingi pe apropiati ca doar aceasta este calea prin care pot reusi. Tot ce o sa faci este sa-i enervezi pe cativa dintre ei.

Fecioara

Reusitele din ultima perioada iti dau un imbold si te fac sa ai mai mult curaj decat pana acum. Indraznesti sa faci ceva la care visezi de mult timp, chiar daca te temi de reactiile celorlalti.

Balanta

Regreti felul in care i-ai spus cuiva in fata ceea ce crezi despre persoana sa. Invata sa fii mai diplomat si, daca totusi gresesti fata de cineva, invata sa-ti ceri iertare.

Scorpion

Ai foarte multa energie si reusesti in cateva ore sa rezolvi o multime dintre lucrurile pe care le aveai de facut astazi. Cand o sa tragi linie pe seara vei fi foarte multumit de ziua ta de munca.

Sagetator

Esti foarte bine dispus si primesti numai vesti bune. Esti atat de fericit, incat mergi in magazine si achizitionezi ceva pentru un apropiat.

Capricorn

Termini un proiect la care lucrezi de o buna perioada de timp si asta iti da satisfactie. Poti sa tragi linie si sa pornesti pe un alt drum.

Varsator

Faci o multime de analize si cercetari pana sa incepi o activitate noua pentru tine. Este normal sa te interesezi, dar exagerezi cu detaliile.

Pesti

Iti faci mustrari de constiinta, pentru ca nu ai realizat la timp ceea ce trebuia si acum suporti consecintele. Nu-i nimic, important e sa nu se mai repete!

Comenteaza