HOROSCOP 13 martie 2019

HOROSCOP 13 martie 2019

HOROSCOP 13 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 13 martie 2019.

Berbec

O zi excelenta din toate punctele de vedere. La munca ai parte de liniste, iar spre seara te vei relaxa alaturi de persoana iubita. Nu uita de promisiunea facuta unui membru mai tanar din familie.

Taur

Esti rasfatat de toata lumea. Partenerul iti face o surpriza astazi, iar la munca esti tratat ca un rege. E drept ca pe merit, tie ti se datoreaza un succes recent inregistrat de firma. S-ar putea sa primesti si o recompensa financiara.

Gemeni

Un coleg apropiat trece printr-o perioada mai dicficila si vei incerca sa il ajuti sa isi faca ordine in viata. Nu iti neglija propria viata. Incearca sa-i acorzi mai multa atentie si partenerului de viata.

Rac

Te pregatesti sa pleci intr-o calatorie mult asteptata si nu prea te mai preocupa ce se intampla la job. Mai ai ceva de lucru la un proiect asa ca asigura-te ca rezolvi acesta problema inainte de plecare.

Leu

Esti  incapatanat si, mai nou, nu accepti sa ti se spuna ce sa faci. Daca incearca cineva sa te corecteze, esti gata sa rabufnesti. Iti va trece cand vei constata ca cei din jur sunt bine intentionati.

Fecioara

Astazi ai ocazia sa demonstrezi de ce esti in stare. Cei din jur vor avea o surpriza. Nimeni nu cunostea aceasta latura a ta. Reactia ta ii va cucerii definitiv pe toti cei care nu credeau in tine.

Balanta

Se anunta cateva zile pline pentru tine. E posibil sa intalnesti oameni dragi despre care nu mai stiai nimic de ceva vreme. Din pacate, nu toate vestile pe care ti le vor da sunt tocmai placute. E drept, nu te afecteaza pe tine direct...

Scorpion

Anumite manevre pe care le faci pentru a scapa de diferite treburi la job au devenit vizibile si s-ar putea sa fii nevoit sa dai niste explicatii. Reusesti sa scapi cu bine datorita unui coleg, insa ar trebui sa inveti ceva din toate astea.

Sagetator

Distractia din weekend, prelungita pana luni te-a epuizat. Nici macar cafelele pe care le bei una dupa alta nu te vor putea scoate din starea de oboseala. Nu mai insista. Ia-ti o zi libera si du-te acasa sa dormi.

Capricorn

Vei avea o zi destul de grea, astazi. Problemele intampinate la locul de munca nu se vor rezolva decat spre dupa-amiaza. Asa ca, nu ai incotro. Fa un efort si incearca sa te concentrezi mai mult. Seara va fi mai linistita.

Scorpion

E inceput de primavara si ai o pofta nebuna de a pleca undeva la drum. Nicio problema, insa, totusi,  mai ai ceva de munca pana la weekend. Daca termini mai repede, s-ar putea sa poti sa-ti iei liber inca de vineri. 

Varsator

Esti foarte bine dispus si te trezesti zambind indiferent de situatie. Constati ca optimismul iti face bine. Totul pare perfect si nimic nu te deranjeaza. Parca nici traficul nu mai e atat de aglomerat astazi.

Pesti

Ziua incepe cu un moment special din punct de vedere profesional. Vei fi invitat sa participi de dimineata la o sedinta care are va avea urmari importante pentru cariera ta.

Comenteaza