HOROSCOP 13 martie 2020

HOROSCOP 13 martie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 13 martie 2020.

Berbec

Esti ambitios si nu te sperie obiectivul destul greu de indeplinit pe care ti l-ai fixat. Esti constient de faptul ca va trebui sa muncesti mai mult decat de obicei, dar consideri ca merita efortul.

Taur

Primesti o veste buna. Situatia ta financiara pare sa se fi rezolvat peste noapte. Nu te bucura prea mult, deoarece in vara asta se anunta niste cheltuieli destul de serioase, asa ca nu incepe sa arunci cu banii!

Gemeni

Parca nu mai esti asa de sigur de drumul pe care trebuie sa o apuci dupa cele intamplate in ultima perioada. Erai convins ca lucrurile stau altfel si acum afli ca totul s-a schimbat. Trebuie sa te mai gandesti...

Rac

Esti cam agitat dupa o discutie avuta in contradictoriu cu partenerul de viata. Stii bine ca tu esti de vina. Ai aruncat vorbe care l-au ranit si acum va trebui sa repari greseala.

Leu

Ai grija sa nu ramai cu datorii dupa ce iti faci bugetul cu banii primiti. Altfel, o sa fii nevoit sa te imprumuti si nu o sa faci nimic altceva decat sa o iei de la capat in luna care urmeaza.

Fecioara

Esti increzator si energic, vei face o impresie buna celor pe care ai ocazia sa-i cunosti azi. Daca iti cauti un loc de munca, poate fi o zi norocoasa pentru interviuri.

Balanta

Uneori ai tendinta sa-i conduci pe ceilalti. Vrei ca toti sa faca asa cum vrei tu. Asta s-ar putea sa iti afecteze relatiile in familie, dar mai ales cu prietenii si cu cei de la munca.

Scorpion

Ai avut de facut un drum pentru a rezolva ceva la rugamintea cuiva din familie. Acum, ca totul s-a rezolvat, te poti concentra si asupra a ce ai tu de facut astazi.

Sagetator

Simti nevoia de ceva nou in viata ta. Vrei sa mergi la cumparaturi si sa iti iei cate ceva pentru a-ti innoi garderoba. Fii atent la cheltuieli, nu arunca cu banii pe nimicuri.

Capricorn

Abia astepti seara. Te intalnesti in oras cu prietenii. Nu v-ati vazut de ceva vreme si aveti multe sa va povestiti. Nu uita sa anunti acasa ca ajungi doar noaptea tarziu... 

Varsator

Parca nimeni nu iti intra in voie azi. Ai dormit cam rau si te-ai trezit bosumflat. Nu te mai lasa influentat de starile acestea trecatoare. Hai, priveşte în jur, este o zi superba!

Pesti

Esti obosit si fara energie. Norocul ca vine weekend-ul si ai ocazia sa iti revi. Astazi nu te lasa angrenat in discutii contradictorii, evita orice conflict, chiar daca esti convins ca ai dreptate!

Comenteaza