HOROSCOP 13 martie 2022

HOROSCOP 13 martie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 13 martie 2022.

Berbec

Foloseste-te de timpul liber pe care il ai la dispozitie si incearca sa faci mai multa miscare. Mergi in parc sau iesi undeva in afara orasului. O astfel de aventura ar prinde bine si relatiei personale.

Taur

Dupa o saptamana de munca, singurul lucru pe care il vrei este sa te odihnesti, insa planurile iti sunt date peste cap de niste prieteni care vor sa te scoata in oras.

Gemeni

Ai grija ce spui si ce faci in aceasta perioada pentru ca un pas gresit poate strica mult in relatia personala. Nu mai aveti rabdare sa va ascultati unul pe celalalt. Ai la dispozitie o zi intreaga, asa ca fa ceva.

Rac

Nu ai nicio legatura cu un conflict ce a izbucnit de cateva zile in familie, dar simti nevoia sa intervii pentru a lamurii situatia. E o decizie buna. De pe pozitia ta vezi mai limpede lucrurile.

Leu

Astazi ajungi la concluzia ca esti norocos. Ceea ce se intampla pe la pranz te va face sa crezi asta, desi nu esti genul de persoana care sa fie preocupata de asa ceva. Nici spre seara nu iti trece uimirea.

Fecioara

Intervin niste schimbari in viata ta si asta te agita. Ai tendinta sa ridici tonul la niste persoane care nu merita acest lucru. Incearca sa te linistesti pentru ca nu cei din jur sunt de vina pentru ceea ce ti se intampla tie acum, ci chiar tu.

Balanta

Esti nevoit sa mergi in vizita la niste rude care te-au rugat sa-i ajuti intr-o problema. Daca pleci dupa-amiaza, nu uita sa iei in calcul si aglomeratia de pe drum. Ca sa nu intarzii, pleaca din timp.

Scorpion

Urmeaza sa te intalnesti cu persoane care au aceleasi preocupari ca si tine. Afli ceva si constati ca ti-ar putea fi de folos in cariera. Maine stii exact ce ai de facut...

Sagetator

In ultima perioada ai dedicat mai mult timp muncii, decat partenerului, asa ca a venit timpul sa-i arati persoanei iubite ca ramane, totusi, prioritatea ta. Pare a fi o zi tocmai potrivita pentru un program mai plin de romantism.

Capricorn

Vestea primita de dimineata te va preocupa pana spre seara. E vorba de o problema careia trebuie sa-i gasesti repede solutia si nu stii de unde sa incepi. Salvarea vine din partea cui nu te-ai fi asteptat.

Varsator

E duminica, dar nu poti face mare lucru pentru ca trebuie neaparat sa termini ceva pentru job. Va trebui sa-ti convingi partenerul de viata sa amane planurile de azi pentru alta data. Nu-ti fa griji, te va intelege.

Pesti

Ai uitat de o promisiune facuta unui prieten drag si acum trebuie sa-ti repari greseala. Vorbeste cu partenerul de viata, poate te ajuta sa gasesti o solutie. Seara primesti musafiri.

Comenteaza