HOROSCOP 13 noiembrie 2018

HOROSCOP 13 noiembrie 2018

HOROSCOP 13 noiembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 13 noiembrie 2018.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Berbec

Trebuie sa faci ceva important pentru partenerul de viata. Te roaga de cateva zile, dar ai fost prea ocupat si deja ti s-a reprosat lipsa de implicare. Vrei sa dovedesti ca lucrurile stau chiar pe dos si ca iti pasa.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Taur

Astazi ai mult de lucru. Ai trecut de niste problemele de sanatate care nu ti-au mai permis o perioada sa te ocupi de ceva ce aveai in lucru. Te va ajuta si partenerul de viata. Seara te grabesti sa ajungi la o intalnire.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Gemeni

Ai parte de un succes in domeniul profesional si esti foarte emotionat de felicitarile primite. Toata lumea asteapta sa sarbatoresti momentul, dar tie iti sta gandul doar la partenerul de viata, singurul cu care vrei sa-ti impartasesti bucuria.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Rac

De dimineata faci calcule, scrii si rescrii liste intregi. Intampini niste probleme de ordin financiar si cauti o varianta pentru a iesi din impas. Pe viitor, incearca sa fii mai atent la ceea ce cheltui.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Leu

Ai terminat cu bine un proiect pe care-l aveai in lucru, chiar inainte de termen si acum te astepti la laude din partea sefilor. Esti descumpanit cand, in loc de felicitari, primesti si mai mult de munca.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Fecioara

Orice ai face stii ca familia iti este aproape. Asta iti da un sentiment de siguranta cand vine vorba sa o iei de la inceput, asa cum te gandesti acum sa faci. Pasiunea pe care o ai intr-un anumit domeniu nu iti da pace si te gandesti sa renunti la tot si sa i te dedici.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Balanta

Astazi ai putea avea parte de o discutie mai aprinsa la job. Ai o personalitate puternica si s-ar putea sa intri in conflict cu o alta balanta, care, la fel ca tine, isi sustine puternic punctul de vedere. Pana la urma veti gasi o solutie in "echilibru"...

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Scorpion

O veste buna, una rea. Daca de dimineata primesti o veste buna care te face sa zambesti toata ziua, este posibil ca spre seara sa iti dispara zambetul cand vei afla de o suma destul de mare pe care esti nevoit sa o achiti urgent.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Sagetator

Ai niste indoieli in legatura cu felul in care ar trebui sa actionezi intr-o anumita situatie si simti nevoia sa ceri sfaturi altor persoane. Din nefericire, vorbele iti vor fi rastalmacite de cel cu care te vei sfatui si vei regreta ca ai deschis discutia. Schimba repede subiectul.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Capricorn

Fii atent la ce semnale iti transmite corpul zilele astea. Treci printr-o perioada mai dificila pentru sanatate si, daca nu esti atent risti sa te imbolnavesti. Inccearca sa petreci mai mult timp in natura.

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Varsator

S-a dus vara, se duce si toamna si incepi sa-i dai dreptate partenerului de viata in legatura cu concediul pe care l-ai tot amanat... Te-ai decis, data viitoare te vei lasa pe mana sa.  

HOROSCOP 13 noiembrie 2018 - Pesti

Te asteapta o sedinta lunga si grea. Ai grija la tot ce spui pentru ca lucrurile pot fi interpretate destul de usor, bineanteles, in dezavantajul tau. Gandeste-te de doua ori inainte de a da vreun raspuns care te-ar putea afecta direct.

Comenteaza