HOROSCOP 14 aprilie 2021

HOROSCOP 14 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 14 aprilie 2021.

Berbec

O sedinta de ultim moment la munca, te tine in tensiune cateva ore. Partea buna e ca ceea ce afli astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

Taur

Esti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei cu care intri in legatura astazi. Spre seara primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca a fost doar o gluma.

Gemeni

Trebuie sa termini un proiect, dar parca nu ai deloc spor. Mai ia o pauza de cafea si treci la treaba. Chiar daca azi ai impresia ca bati pasul pe loc, maine vei constata ca ai facut progrese importante.

 Rac

Cu toate ca sunt aspecte care nu-ti prea convin, ai, totusi, grija ce faci, dar mai ales ce spui astazi la locul de munca. Diplomatia poate fi o solutie in cazul tau. Atentie, e o zi prielnica pentru demararea unor noi proiecte!

 Leu

Saptamana e abia la mijloc, dar deja astepti finalul ei. Abia te poti concentra dimineata pe ceea ce ai de facut. Dupa ce bei o cafea se schimba situatia. Seara ai chef sa lenevesti, asa ca ramai pe canapea in fata televizorului ore in sir.

 Fecioara

Ai multe de facut astazi. Ajungi in multe locuri si intalnesti multi oameni. Esti surprins cat de usor se rezolva lucrurile cateodata... Asta si datorita sarmului tau personal.

 Balanta

Fii mai atent la ce-ti transmite instinctul. Ai tendinta sa-ti reprimi anumite sentimente si reactionezi, in anumite situatii, doar asa cum crezi cere "eticheta". Poate n-ar trebui sa ignori acele semnale care au rolul de a te pune in garda...

 Scorpion

Esti usor agitat. Urmeaza sa faci ceva nou si ai emotii. Asa e in orice inceput si asta este tot farmecul. Dupa ce va deveni o rutina, vei spune ca te plictisesti.

 Sagetator

Ti se face o oferta, dar o tratezi cu indiferenta. Incearca sa fii mai atent, nu poti stii despre ce este vorba pana nu analizezi toate detaliile. Deschide mai bine ochii la ceea ce se intampla in jurul tau.

 Capricorn

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat totul pe ultimul moment. Un amic iti va cere ajutorul intr-o problema sentimentala, insa te eschivezi. Nu vrei sa te amesteci...

 Varsator

Vei avea parte de o dimineata plina de veselie in familie. Nu te asteptai sa primesti o asemenea veste. Acum, tot ce iti mai doresti este sa nu se intample nimic care sa iti strice ziua.

Pesti

Primesti niste informatii care te ajuta sa intelegi lucrurile mult mai clar decat cu o zi inainte. E limpede de ce te-a contrazis partenerul de viata. Nu ai incotro, esti nevoit sa recunosti ca a avut dreptate...

 

 

Comenteaza