HOROSCOP 14 ianuarie 2022

HOROSCOP 14 ianuarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2022.

Berbec

Nu ar strica mai multa atentie atunci cand iti pui in practica ideile. Esti foarte grabit si risti sa nu faci ceva asa cum ar trebui. Pastreaza-ti calmul si fa totul pas cu pas. Altfel, o sa ai parte de cateva necazuri.

Taur

Nu pari sa te grabesti sa investesti toate sentimentele in persoana pe care tocmai ai cunoscut-o. Ti-e teama sa nu te dezamageasca. Uneori e bine sa primesti lucrurile asa cum vin. Fuga de un eventual esec, s-ar putea sa te indeparteze si de fericire.

Gemeni

Iti doresti mai multa liniste. Chiar daca nu ai avut mult de munca in ultima vreme, a fost de ajuns o zi la birou pentru a te umple de nervi si griji.

Rac

Simti ca zilele au intrat in sac si nu ai apucat sa faci tot ce ti-ai propus. Nu-ti mai fa griji, pregateste-te pentru weekend acum. Vei avea timp luni sa-ti reorganizezi timpul.

Leu

Chiar daca e vineri, nu scapi de munca. Dupa cateva ore suplimentare petrecute la birou o sa savurezi din plin seara linistita petrecuta langa persoana iubita. 

Fecioara

Nu esti in cea mai buna forma. Te ingrijoreaza situatia cuiva din familie. Trece printr-un moment dificil si trebuie sa ii fii alaturi. Vei fi nevoit sa anulezi intalnirea pe care o aveai spre seara.

Balanta

O problema de sanatate mai veche revine si te indispune. Desi nu este nimic grav, te obliga sa fii mai atent la ceea ce faci. Profita de weekendul care urmeaza si odihneste-te mai mult. 

Scorpion

Ai mult de lucru si vrei sa termini cat mai repede sa poti iesi cu prietenii, dar, culmea, dai nas-in-nas cu seful care te cauta sa-ti dea ceva urgent de facut. Daca nu te concentrezi pe ce ai de facut, risti sa te prinda seara singur in birou.

Sagetator

Ti-ai propus sa faci ceva si ai stabilit si un calendar pentru asta. O sa reusesti doar daca nu te lasi descurajat de cateva persoane care incearca sa te convinga ca ce faci tu nu are niciun sens.

Capricorn

Ai ignorat sfaturile cuiva din familie referitor la o investitie financiara si acum constati ca avea dreptate. Cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa mai indrepti ce se poate indrepta.

Varsator

Evenimentul pe care il astepti se apropie. Nu poti dormi din cauza emotiei. Nu vei ajunge nicaieri in felul asta, eventual, doar la medic. Apuca-te de o carte buna sau uita-te, pentru-a nu stiu cata oara, la filmul preferat si te vei adormi mai usor.

Pesti

Trebuie sa te focalizezi mai mult pe relatia cu partenerul. Nu este prima data cand iti reproseaza lipsa timpului liber. Profita de acest sfarsit de saptamana si acorda-i toata atentia ta.

 

Comenteaza