HOROSCOP 14 ianuarie. Energie şi chef de distracţie pentru patru zodii

HOROSCOP 14 ianuarie. Energie şi chef de distracţie pentru patru zodii

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă.

Berbec

Se prefigurează o zi numai bună pentru ieşiri cu prietenii care să îl includă şi pe partenerul de viaţă. Aşadar, dacă nu sunteţi de multă vreme împreună, aceasta este o zi nemapomenită pentru a-i face cunoştinţă persoanei iubite cu cele mai importante persoane din gaşca ta de prieteni. Iar dacă se cunosc deja şi nu aveţi niciun angajament împreună astăzi, s-ar putea să se lege totuşi ceva ad hoc, fără niciun plan elaborat în prealabil.

Taur

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să dai dovadă de un randament care te surprinde şi pe tine. Eşti inspirat(ă), te concentrezi destul de uşor, iar până la finalul zilei, s-ar putea să dai dovadă de un randament mult mai bun decât te-ai fi aşteptat.

Aşadar, nu va fi nevoie să laşi pe mâine sau pe săptămâna viitoare lucrurile pe care le poţi face azi, ceea ce îţi asigură o agendă uşoară luni.

Gemeni

În cazul tău, se arată o zi perfectă pentru mici excursii cu familia, fie că optaţi pentru o ieşire la munte, undeva la ţară, în natură sau un mini-pelerinaj la un loc cu însemnătate spirituală pentru tine sau pentru ei.

În orice caz, cert este că aveai nevoie de această gură de aer, care te ajută să îţi schimbi oarecum punctul de vedere asupra unor chestiuni care se întâmplă în acest moment în viaţa ta.

Rac

Dacă ai avut recent parte de tensiuni în raport cu cei dragi, vei vedea că lucrurile revin astăzi la normal. Este drept că persistă o încordare în aer, că unele subiecte nu se pot aborda încă fără să se ajungă la disensiuni, dar atmosfera este totuşi plăcută şi dacă eviţi anumite conjuncturi, nu va fi nevoie să amâni unele activităţi cu cei dragi. Aşadar, dacă dai dovadă de tact, totul va merge ca pe roate.

Leu

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă, astfel că nu trebuie să te dai în lături de la unele subiecte mai sensibile. Dacă este o necesitate să le abordezi astăzi, nu le trece cu vederea.

În fond, vă veţi simţi amândoi mai uşuraţi odată ce aţi vorbit despre ele şi aţi ajuns la un consens. Trebuie doar să îl asculţi pe celălalt şi să te arăţi dispus(ă) la un compromis, la o strategie comună.

Fecioară

Este posibil să apară astăzi şansa de a realiza unele câştiguri pe lângă salariu. S-ar putea, de exemplu, să apară o activitate extraprofesională pe care o poţi derula astăzi pentru a începe săptămâna viitoare cu un plus la buget.

Poate că va trebui să renunţi la o parte din timpul tău liber de azi, dar în acelaşi timp, îţi va prinde bine să poţi dispune aşa cum vrei de nişte bănuţi în plus în buzunar.

Balanţă

Eşti într-o stare de spirit foarte bună şi acest lucru se vede mai ales din felul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, dar te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie sau pur şi simplu pentru a explora scena de dating, se arată o zi grozavă pentru a ieşi în oraş, pentru a admira şi a te lăsa admirat(ă) de către cei din jurul tău.

Scorpion

Se arată o zi liniştită în planul vieţii de familie, cu toate că ai experimentat recent unele tensiuni cu cei dragi sau te-ai confruntat cu stări dese de nostalgie sau melancolie. Lucrurile dau în sfârşit de înţeles că evoluează într-o direcţie bună, că ajungi încet dar sigur la un echilibru necesar pe plan familial şi/ sau din punct de vedere al stării sufleteşti în care te afli în această perioadă. Bucură-te de lucrurile simple acum.

Săgetător

Dacă ţi-ai făcut planuri pentru astăzi cu prietenii, află că astrele susţin acest tip de demersuri. Eşti într-o stare foarte bună de spirit şi îţi face şi mai bine să petreci timp cu gaşca, să te rupi de grijile şi de problemele cotidiene. Iar în cazul în care nu aveţi nimic pregătit, încercaţi să vedeţi dacă nu puteţi organiza ceva pe ultima sută de metri, fără să fie nevoie de prea multe eforturi în prealabil.

Capricorn

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu oportunităţi de ordin financiar. Pe de altă parte, s-ar putea ca ele să vină cu acelaşi impas, mai exact cu nevoia de a sacrifica o parte din timpul tău de astăzi pentru a-ţi pregăti agenda de săptămâna viitoare pentru a-ţi face loc pentru ele. Sau poate că trebuie să te apuci de lucru chiar de astăzi. Aşadar, este nevoie de compromis.

Vărsător

Este posibil să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care îşi doresc să schimbe peisajul. Indiferent dacă optezi pentru munte, un loc în natură sau un pelerinaj într-un loc sacru, cert este că îţi face bine să ieşi din rutina de weekend.

În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o vizită din partea unei persoane dragi din străinătate sau care este stabilită destul de departe de tine. Îţi prinde bine să vorbiţi.

Peşti

Astrele îţi activează astăzi intuiţia şi te ajută să vezi dincolo de aparenţe. Aşadar, nu-ţi va fi prea greu să eviţi situaţiile care nu te avantajează şi să profiţi de cele care te ajută să te cunoşti mai bine ori să te apropii mai mult de cei dragi. Iar dacă ai trecut recent prin situaţii complicate, cu siguranţă îţi vei da seama uşor ce anume a încercat să te înveţe Universul de pe urma lor.

Comenteaza