HOROSCOP 14 septembrie 2021

HOROSCOP 14 septembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 14 septembrie 2021.

Berbec

Chiar dacă uneori iţi vine să renunţi la o parte din planuri, nu te grăbi, s-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj.

Taur

Partenerul îţi reproşează orele suplimentare petrecute la birou. Poate plănuieşti o iesire mai spre seară ca să-i areţi că nu e chiar aşa.

Gemeni

Astăzi reuşeşti să rezolvi o mare parte din treburile pe care le aveai în agendă şi îţi rămâne timp şi pentru prieteni.

Rac

Cei din familie te solicită să-i ajuţi la diverse treburi gospodăreşti. Nu ai niciun chef de aşa ceva, dar nu ai de ales, nu poţi să-i dezamăgeşti.

Leu

Te simţi puţin obosit şi parcă ţi-a mai pierit din optimismul tău obişnuit. Nu te lăsa copleşit, odihneşte-te, sună-ţi un prieten bun, staţi la taclale şi îţi va trece.

Fecioară

Deşi e doar mijlocul săptămânii, îţi faci planuri pentru week-end. Nu te învinovăţii pentru asta, crezi că ceilalţi nu fac la fel?

Balanţă

Un prieten îţi cere ajutorul. Nu ezita, ajută-l, chiar dacă asta presupune un efort suplimentar şi, poate câteva ore pierdute pe drumuri.

Scorpion

Ai răbdare şi nu mai încerca să forţezi lucrurile, fie că e vorba de serviciu, fie că e vorba de partener. Ueori încerci să te impui chiar dacă nu ai nimic de câştigat.

Săgetător

Trebuie să iei nişte decizii referitor la nişte investiţii. Nu te grăbi, s-ar putea să vrei să te răzgândeşti mai târziu şi nu vei mai putea face nimic.

Capricorn

Începi nişte proiecte noi şi eşti puţin stresat, dar aşa e la orice început, până te obişnuieşti. Ieşi la o plimbare, relaxează-te.

Vărsător

Partenerul îţi reproşează că eşti încăpăţânat pentru că mereu vrei ca lucrurile să fie doar cum vrei tu. Încearcă să fii mai flexibil!

Peşti

Şeful îţi face "zile fripte", dar nu e rău intenţionat. Ştie că eşti competent şi vrea să dai tot ce poţi. Poate urmează o promovare sau, măcar o primă.

Comenteaza