HOROSCOP 15 aprilie 2021

HOROSCOP 15 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 15 aprilie 2021.

Berbec

In ultima clipa intervine o schimbare de planuri. Daca pana in acest moment credeai ca vei avea o zi linistita, lucrurile iau o intorsatura neasteptata si te vei trezi in mijlocul actiunii. 

Taur

Iei parte la o intrunire de familie, unde se decid  niste lucruri importante care te afecteaza si pe tine. Chiar daca unele nu-ti sunt pe plac, nu reactiona imediat, asteapta sa le judeci la rece.

Gemeni

Esti vesel si plin de energie, astazi, si esti gata sa te implici in orice ti se cere. Unii spun ca nu te recunosc, dar nu-i crede, sunt doar putin rautaciosi.

Rac

Chiar daca ai avut o perioada mai stresanta, azi constati ca lucrurile stau chiar mai bine decat credeai si te relaxezi. Simti nevoia sa iesi in mijlocul oamenilor, sa socializezi, dar te limitezi sa dai niste telefoane...

Leu

Esti nemultumit din cauza ca s-a amanat o calatorie pe care o asteptai de mult timp. Tot raul e spre bine, vremea de afară nu este cea mai prielnică pentru aşa ceva. Nu-i nimic, ramane pentru alta data…

Fecioara

Asteptai de multa vreme ziua aceasta si esti foarte emotionat. Pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect, iti schimbi atitudinea si cam faci pe seful. Ai grija, poti supara multa lume.

Balanta

Totul iti va merge de minune astazi. Primesti o veste buna de la o ruda, cineva iti face o surpriza neasteptata, iar de la un coleg de munca tocmai ai aflat ca te asteapta o promovare.

Scorpion

Planurile nu ti-au iesit tocmai asa cum ti-ai fi dorit pentru urmatoarele zile, si asta te-a indispus. Vor avea grija prietenii sa-ti distraga atentia, asa ca, pana maine vei uita de neplaceri.

Sagetator

Dupa o perioada stresanta si obositoare, urmeaza cateva zile ceva mai calme. Vei sta mai mult pe langa casa, in compania celor dragi.

Capricorn

Un prieten insista sa te vada astazi pentru o discutie, indiferent de ora. Nu ai ce face, va trebui sa te intalnesti cu el. Anuleaza-ti ceva din program. Dupa tonul pe care-l avea, e ceva important.

Varsator

Abia astepti sa ajungi unde ti-ai programat deja cu ceva timp in urma. Chiar daca te simti putin obosit, esti bine dispus pentru ca stii ca o sa ai ocazia sa faci ceva ce iti doreai de mai mult timp.

Pesti

Evita oamenii despre care stii ca au o atitudine negativista. Nu te mai lasa coplesit de tristete. Cauta bucuria in viata, asa ca orienteaza-te catre lucruri care-ti fac placere.

loading...
Comenteaza