HOROSCOP 15 ianuarie 2020

HOROSCOP 15 ianuarie 2020

HOROSCOP 15 ianuarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 15 ianuarie 2020.

Berbec

Relatiile cu prietenii vor fi in centrul atentiei, astazi. Termini repede la job si apoi pleci la intalnirile programate cu gasca.

Taur

Schimbarile dese de temperatura pe care le-a adus aceasta iarna te cam dau peste cap. O sa fii mai incruntat la prima ora, dar apoi iti revii si totul o sa fie bine.

Gemeni

Vrei sa faci ceva pentru a te asigura ca locul de munca nu iti este pus in pericol. Muncesti la ceva inovator, ceva ce-i va uimi pe toti. Gandeste-te bine si nu propune ceva banal pentru ca mai rau o sa faci.

Rac

Esti foarte obosit si nu te poti concentra asupra muncii. Totusi, fa ceea ce ai pe lista si apoi gandeste-te cum sa pleci mai repede. Nu lasa munca neterminata, tot tu vei avea de tras...

Leu

Ai o zi plina la job, dar nu neaparat de munca. Intalnesti tot felul de persoane cu care reusesti sa interactionezi mai mult decat de obicei. Sunt oameni din domeniu pe care-i admiri sincer.

Fecioara

Tocmai pe cand credeai ca Soarele nu mai rasare in viata ta profesionala, isi arata razele. Primesti un telefon de la cineva care se arata extrem de interesat de ce vrei sa faci tu.

Balanta

Te supara o persoana care nu si-a tinut o promisiune si din aceasta cauza ai intrat intr-o incurcatura. Noroc cu ajutorul unui amic! Pana seara reusesti sa-ti rezolvi toate problemele.

Scorpion

Regreti vorbele aruncate la intamplare unui coleg si nu stii cum sa-ti ceri iertare. Varianta: incearca sa afli cum prefera cafeaua si ofera-i una impreuna cu niste scuze sincere. 

Sagetator

Ai multe pe cap si o colaborare extra job nu pare cea mai buna idee. Totusi accepti pentru ca iti place ceea ce faci. Fii gata sa faci fata unei perioade destul de grele...

Capricorn

Fii precaut! Nu da curs rugamintii unui prieten, pentru ca ceea ce iti cere sa faci poate fi considerat ilegal. Nu vrei sa ai probleme cu autoritatile, nu-i asa?

Varsator

Astazi esti spontan si te lasi dus de val si dai frau liber sentimentelor. Declaratiile pe care le faci vor fi aproape socante pentru unii dintre cunoscutii tai. 

Pesti

Te simti cam abatut, nici de munca nu ai chef si ai mai sta in pat sa dormi... Daca crezi ca nu esti bine, ia-ti o zi libera si fugi la medic. Poate fi vorba de o raceala de sezon.

Comenteaza