HOROSCOP 15 iunie 2021

HOROSCOP 15 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 15 iunie 2021.

Berbec

Ai luat o decizie fara sa ceri si parerea celor apropiati. Erai convins ca toti vor fi de acord, insa acum constati ca nu este deloc asa. Acum va trebui sa gasesti o cale de mijloc care sa-i multumeasca si pe ei. Nu va fi usor.

Taur

Uneori exagerezi cu sinceritatea ta absoluta. Risti sa ranesti o persoana care nu este pregatita sa auda adevarul. Din punct de vedere financiar, vei avea o zi foarte buna daca vei stii cum sa pui problema.

Gemeni

Te simti prins sub papucul partenerului si astazi ai vrea sa-i spui tot ce te nemultumeste. Ceea ce va auzi o sa-l lase fara replica. Nu credea ca interpretezi lucrurile in acest mod. Bine ca ai lamurit lucrurile.

Rac

Ar trebui sa te concentrezi putin mai mult pe proiectul de la locul de la munca si sa termini cat mai repede ce ai de facut, altfel sunt sanse mari sa fii nevoit sa anulezi plecarea in vacanta pusa la cale cu partenerul de viata.

Leu

Ai avut nevoie de ajutor si persoana pe care ai rugat-o sa te ajute te-a refuzat. Analizezi situatia si ajungi la concluzia ca nu mai trebuie sa insisti cu aceasta relatie de prietenie. Nu fii atat de categoric. Acorda-i inca o sansa.

Fecioara

Ai o zi mai aglomerata. Esti solicitat si la locul de munca, si acasa cu treburi gospodaresti. Nu ar fi nicio problema, doar ca te vei simti putin cam obosit si nu este bine sa iti suprasoliciti organismul. Macar incearca sa dormi mai mult.

Balanta

Treci prin momente in care ai avea nevoie de sprijinul celor din jur. Nu sunt prea multi cei care vin sa te incurajeze. Vezi partea buna a lucrurilor: ai ocazia sa faci ordine in lista prietenilor adevarati.

Scorpion

Esti gata sa faci o schimbare destul de importanta in viata ta. Simti ca ceea ce lasi in urma nu te mai reprezinta. Totusi, fii atent la ce renunti. Pana acum acesta era intregul tau univers.

Sagetator

Te simti bine astazi. Esti pe cale sa finalizezi un proiect important la care lucrezi de multa vreme. Abia astepti sa te eliberezi. Stii deja unde si cu cine mergi sa-ti sarbatoresti succesul.

Capricorn

Nu colabora cu persoane in care nu ai incredere. Ai putea constata ca ai pierdut timpul si ai ramas si cu treaba neterminata. Mai bine lucrezi singur. Merge mai incet, dar stii ca, in final, va fi bine.

Varsator

Ceea ce urmeaza sa se intample in aceste zile te emotioneaza foarte mult si nu poti sta linistit. Ai planuit totul in detaliu, dar ai senzatia ca ai uitat ceva... Nu te ingrijora, e doar o impresie. Totul va fi asa cum iti doresti.

Pesti

Se spune ca trebuie sa te indepartezi si sa privesti lucrurile in ansamblu, pentru a intelege ce se intampla cu adevarat. Asa ca, daca ceva nu merge bine in viata ta , ia o pauza si pleaca undeva, departe de toate. S-ar putea sa functioneze.

loading...
Comenteaza