HOROSCOP 15 mai 2023

HOROSCOP 15 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 15 mai 2023.

Berbec

Te asteapta o saptamana incarcata. Dimineata esti la munca, dupa-amiaza ti-e ocupata cu cineva din familie. O ruda are nevoie de ajutorul tau si trebuie sa-i fi alaturi.

Taur

A trecut week-end -ul si parca nici nu a fost! Nimeni nu te poate scoate din starea asta. Visezi doar la vacanta si, desi stii ca mai este ceva timp pana atunci, simti ca nu mai poti sa te concentrezi la munca. Revino-ti, altfel ai putea avea discutii neplacute la job.

Gemeni

Esti foarte eficient in tot ce faci si nu pierzi timpul nicio secunda. Trebuie sa ajungi intr-un loc pentru partenerul de viata si nu vrei sa intarzii. Ai dreptate, cu traficul aglomerat din ziua de azi...

Rac

Incepe o noua saptamana si esti gata sa infrunti orice ar aduce. Urmeaza cateva intalniri al caror rezultat ti-ar putea trasa directia in care vei merge mai departe. Succes!

Leu

Cineva iti da tarcoale insistent, la job. Chiar daca pare a fi inofensiv, nu te lasa atras in capcana pe care incearca sa ti-o intinda. Invata sa te protejezi si nu te mai increde in toti cei din jur.

Fecioara
Ti se pregateste o surpriza. Ai grija cum reactionezi, nu agreezi astfel de momente si risti sa superi pe cineva care nu merita. Seara vei afla ca ideea i-a apartinut cuiva din familie.

Balanta

Zilele astea dispui de ceva mai mult timp liber si poti sa-ti ajuti partenerul de viata sa duca la bun sfarsit o treaba inceputa cu saptamani in urma. Poate fi vorba despre chestiuni administrative sau de un proiect la cre lucreaza.

Scorpion

Un coleg iti cere ajutorul, insa nu vrei sa i-l oferi pentru ca vrei sa ii platesti o polita mai veche. Lasa deoparte micile razbunari, nu ai nimic de castigat din asta, dimpotriva!

Sagetator

Traversezi o perioada mai speciala. Ceva ce tine de trecut nu iti da pace. Te lasi coplesit de regrete si iti amintesti doar partile negative din ultimii ani. Ai nevoie de ajutorul celor apropiati pentru a trece peste asta.

Capricorn

Urmeaza o perioada mai agitata pentru tine. Va trebui sa te concentrezi la ceea ce ai de facut daca nu vrei sa ratezi ceva important. Poate fi vorba de niste examene ori de niste intalniri de afaceri. Cineva se ofera sa te ajute. Nu refuza.

Varsator

Esti rautacios astazi si taxezi scump greselile celor din jur. Gandeste-te ce ai face daca ai fi in locul lor. Apoi o sa te calmezi.

Pesti

Te simti manipulat. Urmeaza sa primesti un telefon in urma caruia o sa ti se spuna ce sa faci. E vorba de un drum pe care va trebui sa il incepi sau nu... depinde de ce hotaraste o alta persoana. Dar daca nu raspunzi?

Etichete
Comenteaza