HOROSCOP 15 martie 2019

HOROSCOP 15 martie 2019

HOROSCOP 15 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 15 martie 2019.

Berbec

Un vechi colaborator iti face o propunere. Proiectul la care vrea sa lucrati este interesant, dar te incurca termenele stabilite. Evita sa dai raspunsul pe loc, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

Taur

Esti invitat la un eveniment oficial la care nu prea ai chef sa participi... Vezi ce faci, sa nu superi vreo persoana apropiata. Ar fi pacat sa-ti strici relatiile pentru un moft de cateva ore.

Gemeni

Iti place ceea ce faci si de aceea munca nu te oboseste. Totusi, mai ia cate o pauza si iesi sa-ti vezi prietenii. I-ai cam neglijat in ultimele saptamani si incep sa creada ca o faci intentionat.

Rac

Ti-ai facut planuri de weekend inca de acum o saptamana. Problema este ca la job apare ceva neprevazut si trebuie sa petreci cateva ore, sambata, la birou. Asta e, n-ai incotro, gaseste o varianta de compromis.

Leu

Vrei sa te apuci de un proiect mai vechi, dar pentru asta ai nevoie de sustinere financiara. S-ar putea sa fi ajutat de cineva din anturaj, o ruda mai bogata sau, poate, chiar partenerul.

Fecioara

Treburile merg bine la munca, mai ales de cand ai finalizat cu succes ultimul proiect. Poate-i convingi pe cei din jur sa iti sprijine si initiativele personale. Ai un hobby cam scump, dar care iti aduce multe satisfactii.

Balanta

Esti ambitios si nu te sperie obiectivul destul greu de indeplinit pe care ti l-ai fixat. Esti constient de faptul ca va trebui sa muncesti mai mult decat de obicei, dar consideri ca merita efortul.

Scorpion

Primesti o veste buna. Situatia ta financiara pare sa se fi rezolvat peste noapte. Nu te bucura prea mult, deoarece in primavara asta se anunta niste cheltuieli destul de serioase, asa ca vezi ce faci cu banii...

Sagetator

Parca nu mai esti asa de sigur de drumul pe care trebuie sa o apuci dupa cele intamplate in ultima perioada. Erai convins ca lucrurile stau altfel si acum afli ca totul s-a schimbat. Trebuie sa te mai gandesti...

Capricorn

Esti cam agitat dupa o discutie avuta in contradictoriu cu partenerul de viata. Stii bine ca tu esti de vina. Ai aruncat vorbe care l-au ranit si acum va trebui sa repari greseala.

Varsator

Ai grija sa nu ramai cu datorii dupa ce iti faci bugetul cu banii primiti. Altfel, o sa fii nevoit sa te imprumuti si nu o sa faci nimic altceva decat sa o iei de la capat in luna care urmeaza.

Pesti
 
Esti increzator si energic, vei face o impresie buna celor pe care ai ocazia sa-i cunosti azi. Daca iti cauti un loc de munca, poate fi o zi norocoasa pentru interviuri.

Comenteaza