HOROSCOP 16 aprilie 2018

HOROSCOP 16 aprilie 2018

HOROSCOP 16 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 16 aprilie 2018.

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Berbec


Daca nu esti atent astazi, cazi in capcana cuiva care incearca sa te pacaleasca. Analizeaza totul cu grija pentru a nu ramane in paguba, oricat de sincer ti s-ar parea cel din fata ta.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Taur


Un prieten iti cere ajutorul si i-l oferi, chiar cu daca asta inseamna sa-ti sacrifici programul personal. Esti constient de faptul ca si tu ai putea fi in situatia asta si nu eziti sa te implici.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Gemeni


Nu te mai oferi mereu sa ajuti persoane care oricum vor uita sa-ti multumeasca pentru ajutor, ba chiar vor gasi si ceva de comentat. Invata sa fii mai egoist.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Rac


Ai impresia ca nimic nu se mai schimba de un timp in viata ta si asta te indispune. Priveste mai atent în jur, precis s-au intamplat multe, dar nu ai observat. Tine minte, pana la urma schimbarea incepe de la tine.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Leu


Ai parte de o zi mai speciala astazi. Toate merg ca pe roate, parca nici nu iti vine sa crezi ca ti se intampla asa ceva tocmai tie. Lucrurile vor reveni la normal maine. Stii cum e, orice minune dureaza trei zile.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Fecioara


Ai multe de facut astazi asa ca ar fi bine daca te-ai pune pe treaba cat mai devreme. Si asa iti va fi greu sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Ajungi acasa epuizat.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Balanta


Acasa ai parte de mici tensiuni din cauza unei rude care se cam baga in treburile tale. Stati de vorba, uneori totul se poate rezolva printr-o simpla discutie. Noroc ca la job atmosfera este destul de placuta azi.

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Scorpion


Esti putin agitat cu gandul la sedinta care urmeaza. Ai intrat in criza de timp cu un proiect si te gandesti cum sa faci sa-l termini in timp util. Solutia vine cand te astepti mai putin si de la cine nu te-ai fi asteptat...

 


 HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Sagetator


Prima parte a zilei, destul de banala, insa nu se poate spune acelasi lucru despre seara, cand se anunta foarte multa distractie. Ai grija la cheltuieli, nu-ti arunca toti banii pe nimicuri!

 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Capricorn


De dimineata esti pe fuga. Trebuie sa ajungi in mai multe locuri si ar fi foarte bine daca nu ai intarzia prea mult la munca. Pune-ti doua alarme sa te trezeasca, ca sa fii sigur de efect!

 


HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Varsator


A trecut weekend-ul de parca nici nu a fost! Esti obosit si visezi doar la vacanta. Stii ca mai este ceva timp pana atunci, dar parca nu mai poti sa te concentrezi la munca. Revino-ti, altfel ai putea avea neplaceri la job.


 

HOROSCOP  16 aprilie 2018 - Pesti


Astazi e momentul. Dispui de ceva mai mult timp liber si poti sa-ti ajuti partenerul de viata la o treaba inceputa cu ceva timp in urma. Poate fi vorba despre de un proiect la care lucreaza sau despre treburi ce tin de casa.

Comenteaza