HOROSCOP 16 decembrie 2023

HOROSCOP 16 decembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să mediteze mai mult și să pună accent pe starea lor interioară. Zodiile sunt sfătuite de astre chiar să se întoarcă spre trecut și să șteargă sau să rezolve ceea ce a rămas neterminat, scrie catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să îți revizuieșt obiectivele și ambițiile în carieră. Mercur retrograd are loc în sectorul tău de carieră și statut social va fi impactat și el până la sfârșitul acestui an. Acesta este un moment minunat pentru a căuta locuri de muncă, a revizui ceea ce ai făcut bine și ce vrei să faci mai bine și să iei în considerare unde poți face îmbunătățiri.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În ce domenii ale vieții simți că trebuie să crești cel mai mult? Poți profita de această perioadă pentru că Mercur retrograd e în sectorul tău de educație, filozofie personală și călătorii. Dacă ai zile de vacanță, acesta ar putea fi un moment minunat pentru a planifica o excursie. Vezi cât de departe ai ajuns și cât de mult te-ai schimbat de-a lungul anilor. Totul face parte din minunatul proces de reflexie retrogradă a lui Mercur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acesta este momentul să nu mai vorbești și să începi să gândești mai profund ceea ce ai de făcut. Ai atât de multe lucruri pe care ți-ar plăcea să le spui, dar în loc să le spui prietenilor și familiei toate detaliile unei probleme prin care treci, ia în considerare să îți scrii gândurile sau, mai bine, să meditezi. Retrogradele sunt utile pentru reflecție și gândire.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mercur retrograd este aici și, deși s-ar putea să auzi că acesta este momentul să te întorci în trecut, s-ar putea să nu se întâmple neapărat pentru tine. O modalitate de a profita de această energie începând de acum este să revizuiești un lucru pe care îl făceai în trecut și care a fost profitabil pentru tine. S-ar putea să descoperi că ești capabilă să-l readuci în viața conform noilor tale principii de viață. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Poți experimenta un moment sau două de apropiere cu cineva astăzi și îngrijorarea devine o emoție familiară. În parte, Mercur retrograd stârnește emoții dure și te-ar putea lăsa să te gândești dacă ar trebui să faci mai bine, să încerci să schimbi ceva sau să te gândești mai mult la o anumită situație. Te poți considera norocoasă totuși că Luna va fi și astăzi în semnul tău. Aceasta poate fi simbolul unei prietene sau al unui mentor care îți poate vorbi despre ceea ce se întâmplă și îți poate oferi șansa de a exprima preocupările.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Există lucruri în viața ta care te pasionează, dar din cauza anumitor circumstanțe sau probleme, nu există întotdeauna suficient timp pentru a face acest lucru. Mercur retrograd atrage atenția asupra hobby-urilor tale, eforturilor creative, pasiunilor tale și găsește o modalitate de a le folosi într-o manieră pozitivă și constructivă. Ești condus de Mercur, Fecioară, așa că profită de această energie mai ales cu ea în zodia Capricornului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Oamenii se pot răzgândi și uneori chiar și un șef poate spune că a luat o decizie greșită. Având în vedere că Mercur retrograd are loc în sectorul tău de figuri de autoritate, ai putea avea ocazia să prezenți cuiva o situație care este la putere și să o îndrepți către punctul tău de vedere. Acesta este un moment excelent pentru a examina orice oferte refuzate pe care le-ai prezentat oamenilor în trecut.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cuvintele trebuie să fie alese cu grijă. Atunci când vorbești cu oamenii din jur, asigură-te că ești deschisă și receptivă la idei, dar nu și negativă față de tine. Mercur retrograd este un moment pentru tine să iei și să aduni informații. E important să te documentezi foarte bine în această perioadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O returnare a banilor ar putea veni către tine sau, dacă te-ai împrumutat de la un prieten, acesta îți poate solicita să îi dai banii înapoi în viitorul apropiat. Această zi îl implică pe Mercur retrograd cu Luna, ambele în zodia Capricornului. S-ar putea să ai tot felul de emoții despre subiecte legate de datorii. Este un moment minunat pentru a reevalua proprietatea, bunurile și toate lucrurile pe care le deții.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este timpul tău să strălucești. Cu Mercur retrograd în zodia ta, împreună cu Luna, ești într-o poziție minunată să te gândești la viitor. Aceasta este o zi minunată pentru a trece prin notițe vechi, albume foto, imagini de pe telefonul mobil și e-mailuri. Te-ar putea ajuta să revezi lucrurile din trecut pentru a face mai ușor loc viitorului. Nu trebuie să-ți fie teamă să ștergi lucrurile vechi, mai ales dacă nu ai niciun atașament emoțional față de ele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Trecutul poate avea un efect asupra ta atunci când te gândești la el. Începând de astăzi, s-ar putea să simți că trebuie să repari lucrurile care nu mai erau sub controlul tău. S-ar putea chiar să simți o nevoie puternică de a-i contacta pe oamenii pe care i-ai rănit. Se pot întâmpla multe la începutul lui Mercur retrograd. Așa că, cel mai bun sfat pentru astăzi este să observi ce se întâmplă în viața ta de zi cu zi și apoi să iei decizii pe care le-ai gândit bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În timpul lui Mercur retrograd, este momentul perfect să încetinești. A venit vremea să mulțumești oamenilor care au fost alături de tine în vremuri bune, dar și mai puțin bune. Deoarece Luna va lucra atât de strâns cu Mercur, poți folosi amintirile din trecut ca o rampă pentru apropierea de oameni.

Etichete
Comenteaza