HOROSCOP 17 august 2021

HOROSCOP 17 august 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 17 august 2021.

Berbec

Din punct de vedere psihic esti intr-o forma maxima. Te amuza orice si esti pus pe farse. Va fi o placere pentru cei din jur sa stea pe langa tine. Oare ce te face sa te comporti asa?.

Taur

Fii ceva mai atent la nevoile celui drag. In ultimul timp cariera te-a acaparat cu totul si l-ai ignorat. Fa-i o surpriza, arata-i cat de important este pentru tine, chiar daca stie.

Gemeni

Tocmai ai achizitionat ceva care are un pret mult prea mare si esti nevoit sa faci niste economii daca nu vrei sa ai probleme pana la sfarsitul lunii, mai ales ca acum ai multe cheltuieli.

Rac

Esti cam stresat, astepti cu nerabdare sa ti se spuna daca proiectul pe care l-ai propus are sanse de reusita. Nu iti face probleme pentru ca totul va iesi asa cum iti doresti.

Leu

O zi perfecta pentru a spune pe sleau tot ceea ce gandesti despre ceea ce se intampla la munca. Sedinta de astazi pica foarte bine pentru tine si colegii tai.

Fecioara

Te dedici muncii, astazi. Nu lasi nimic sa iti distraga atentia. Nici macar telefonul personal nu vrei sa il pastrezi in preajma ta. Ai grija sa nu uiti cu totul de familie.

Balanta

Se anunta o zi buna pentru tot ceea ce inseamna afaceri. Contractele aproape ca se semneaza de la sine. Asta inseamna ca diseara o sa ai destule motive sa petreci…

Scorpion

Lucrul in echipa te face extrem de constient de faptul ca uneori ai nevoie de mai multe persoane pentru a termina ceva. O sa apreciezi mai mult colegii de acum inainte.

Sagetator

Esti foarte comod astazi. Chiar nu ai chef de nimic. Nicio activitate nu iti starneste interesul si visezi cu ochii deschisi la intalnirea de diseara. Abia astepti sa se termine programul.

Capricorn

Nu ai de gand sa faci ce-ti cere partenerul de viata si asta o sa-l deranjeze. Din cauza asta o sa ajungeti la discutii in contradictoriu. Incearca sa lasi de la tine, altfel risti sa ai parte de cateva zile de cosmar.

Varsator

Incearca sa iti faci timp si pentru ceea ce conteaza pentru tine. Ai fost mai mult prins cu munca, insa acum a venit vremea sa-i asculti si pe cei dragi. O sa iti placa sa stai in compania lor.

Pesti

Se apropie un eveniment pentru care ai muncit mult si pe care il astepti de mai multa vreme. Esti emotionat si abia iti gasesti cuvintele. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Comenteaza