HOROSCOP 17 februarie 2022

HOROSCOP 17 februarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 17 februarie 2022.

Berbec

Persoana iubită este tovarăşul cel mai de încredere care să participe la activităţile în care eşti implicat. Aşteaptă să o soliciţi, altfel nu va interveni, deci ia-ţi inima în dinţi şi cere-i ajutorul.

Taur

Oboseala se combină cu suspiciunea şi de aici nu iese nimic constructiv, fiindcă ai mari rezerve dacă să te implici în acţiunea care apare astăzi în program. Ţi se pare mult prea complicată pentru puterile tale.

Gemeni

Nu te aştepta ca toată lumea să aplaude ultimele tale realizări, pentru că se ivesc mulţi rivali care sunt invidioşi pe succesele tale. Totuşi, ai în jurul tău un grup de prieteni sinceri care se bucură alături de tine.

Rac

Eşti la startul unei noi acţiuni, dar nu poţi ajunge la scopurile cele mai importante de unul singur, ci e nevoie de cooperare, de o asociere de forţe pentru un ţel comun.

Leu

Te simţi răsfăţat de gesturile de tandreţe şi de afecţiune ale partenerului - din felul cum te priveşte, din declaraţiile pe care ţi le face, ai garanţia că joci un rol principal în viaţa sa, ceea ce te face mai sigur pe tine şi mai încrezător în relaţia voastră.

Fecioară

Schimbul de idei, de sentimente, de stimulente se resimte la cote maxime în familie şi tot ceea ce faci alături de partenerul tău de viaţă este demn de laudă. Se simte o cooperare constructivă.

Balanţă

Din disputa care se naşte azi cineva va ieşi înfrânt, dar, din păcate, nu deţii tu “scorul” cel mai bun pentru a-ţi asigura victoria. Există altcineva mult mai bine pregătit pentru această confruntare.

Scorpion

Tu poţi fi alesul într-o confruntare aprinsă de idei sau de orgolii, pentru că ai un as în mânecă de care vei şti să te foloseşti cu cap. Apelezi doar la adevăr, îţi demonstrezi superioritatea.

Săgetător

Te simţi jignit profund de reproşurile nemeritate pe care ţi le aruncă cineva în spate. Pentru o fire corectă, aşa ca tine, orice critică injustă doare profund. Luptă pentru a demonstra adevărul.

Capricorn

Te-ai bazat pe promisiunile unui prieten că te va ajuta să treci peste un hop, dar, deşi azi trebuia să vă întâlniţi ca să puneţi ţara la cale, acesta nu mai este disponibil. Eşti dezamăgit.

Vărsător

Uneori, soarta îţi oferă şi surprize neplăcute, precum cea de azi, când dai piept cu un obstacol marcant. Psihicul are cel mai mult de suferit, pentru că este un moment pe care nu l-ai prevăzut.

Peşti

Eşti o persoană care îşi acceptă uşor poziţia de subaltern, pentru că eşti implicat într-o activitate în care chiar nu găseşti singur cele mai bune soluţii. Ai nevoie de îndrumare, de sfaturi specializate.

Comenteaza