HOROSCOP 17 ianuarie 2023

HOROSCOP 17 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru marți, 17 ianuarie 2023.

Berbec

Partea buna a zilei este ca scapi de un proiect ce nu te incanta. Insa stai linistit ca o sa primesti altceva in loc, doar ca acesta iti convine.

Taur

Nu pleca de acasa inainte sa te asiguri ca lucrurile s-au lamurit cu partenerul de viata. Ati avut parte de un mic conflict si daca nu rezolvati treburile acum, va fi mai dificil pe viitor.

Gemeni

Nu te lasi induplecat de rugamintile cuiva de a-l insoti intr-un loc. Vrei doar sa ajungi cat mai repede acasa pentru ca esti asteptat sa participi si tu la un mic eveniment din familie.

Rac

Te apuci de ceva treburi casnice si ajungi cam tarziu la un eveniment unde realizezi ca ai pierdut ceva important. Data viitoare cand se va ivi o astfel de ocazie o sa stii ce ai de facut. 

Leu

De obicei nu iti pierzi vremea cu detalii nesemnificative, insa uite ca astazi tocmai de unul de acest fel te lovesti. Data viitoare nu te mai lasa distras asa usor, fi cu bagare de seama.

Fecioara

Ai spus ceva ce a deranjat cativa colegi, insa nu realizezi pe moment si te intrebi ce se intampla de te privesc toti asa. In cele din urma vei fi nevoit sa iti ceri scuze, daca vrei ca lucrurile sa revina la cum au fost.

Balanta

Trebuie sa faci o schimbare in stilul de viata pentru ca ai intrat intr-o rutina ingrozitoare. Ai o singura sansa ca sa scapi. Iesi mai des in oras. Aduna-ti prietenii, ce mai astepti?

Scorpion

Esti, din nou, in centrul atentiei la locul de munca ceea ce te face sa vrei mai mult. Ai grija ce strategie abordezi pentru a ajunge in varf, sa nu-ti faci prea multi dusmani.

Sagetator

Vrei sa ajuti pe cineva, dar nu vrei sa afle ca in spatele sau esti tu. Intentionezi sa folosesti o alta persoana drept paravan. Te vei bucura enorm pentru ceea ce reusesti.

Capricorn

Iti doresti ceva special, poate o iesire-surpriza cu partenerul, insa nu sti inca ce i-ar face placere. Te descurci tu cumva, doar aveti atatia prieteni comuni care stiu tot...

Varsator

Organizeaza-te in asa fel incat sa poti sa ajungi la timp la evenimentul programat pe seara. E foarte important sa nu ratezi, altfel o sa superi pe cineva din familie.

Pesti

Te ingrijoreaza starea de sanatate a unei rude apropiate. Nu poti face mare lucru si tocmai asta te deranjeaza. In cele din urma, totul se va incheia cu bine.

Comenteaza