HOROSCOP 17 iunie 2022

HOROSCOP 17 iunie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 17 iunie 2022.

Berbec

Te emotioneaza povestea de viata a unei persoane. Este vorba despre o perioada mai dificila prin care a fost nevoita sa treaca si ceea ce afli te face sa privesti altfel in jur. Acorzi alta valoare unor lucruri.

Taur

Astazi emani eleganta si mult sarm. Oriunde mergi faci o impresie buna si multi vor fi cei care vor dori sa intre in vorba cu tine. Descoperi cat de usor poti comunica cu cei din jur daca ai sufletul deschis si esti dispus sa-i si asculti...

Gemeni

Te supara ceva la o persoana si simti nevoia sa spui lucrurilor pe nume. Ai grija, insa, la cuvintele folosite, pentru ca poti supara la randul tau. Important e sa transmiti exact ceea ce simti si sa te faci inteles.

Rac

Treci printr-o perioada mai aparte. Poate e de vina vremea de afara pentru faptul ca astazi esti exagerat de romantic. Partenerul de viata are mari sanse sa se aleaga cu un cadou deosebit...

Leu

Esti agitat din cauza unei intalniri la care trebuie sa iei parte astazi. La final realizezi ca nu a fost chiar atat de greu. Dar nu scapi de emotii pana spre seara.

Fecioara

Din cauza unei persoane care te-a lasat balta in ultimul moment, tot programul ti se da peste cap. Nu te panica, daca te gandesti bine ai la cine sa apelezi. Pana la urma totul se termina cu bine.

Balanta

Ai uitat sa faci ceva si ai acum esti nevoit sa-ti repari greseala. Cel mai bine ar fi sa-ti recunosti greseala si sa vezi ce se mai poate face. Oricum, nu te asteapta sa scapi fara niste reprosuri...

Scorpion

Esti liber cateva zile si ai timp sa te gandesti incotro sa o iei. Vrei sa faci o schimbare in viata ta, una radicala. Ai grija, unii te-au privit destul de ciudat cand le-ai spus despre ce ar fi vorba.

Sagetator

Profita de vremea de afara si in loc sa stai in casa ia pe cineva cu tine si iesi. Cel mai bine ar fi sa faci o plimbare in aer liber, nu prin magazine. Dar daca nu te poti abtine, incearca, macar, sa nu iti cheltui toti banii.

Capricorn

Apar niste schimbari in jurul tau si asta te cam streseaza. Ridici tonul la persoane care nu au nicio vina. Incearca sa te linistesti, daca analizezi atent vei vedea ca nu se intampla nimic important.

Varsator

Drumuri, căldura, inghesuiala... Cam asa arata pentru tine ziua de astazi. Doar catre seara reusesti sa iei si tu o pauza. Ai sentimentul ca unele persoane cam profita de bunatatea ta...

Pesti

Te pregatesti sa mergi in vizita la niste rude. Te-au rugat sa-i ajuti cu ceva, dar nu ai avut timp. Nu uita sa iei in calcul si aglomeratia de pe drum. Daca vrei sa nu intarzii, pleaca cat mai devreme.

Comenteaza