HOROSCOP 17 martie 2021

HOROSCOP 17 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 17 martie 2021.

Berbec

Esti rasfatat astazi. Fie primesti un dar, fie ai acces la tot felul de castiguri facile, fie ti se fac favoruri cand te astepti mai putin. Profita la maximum, nimic nu-ti sta in cale daca stii ce vrei, dar si pe ce "butoane" sa apesi. 

Taur

Mici probleme, astazi, in relatia cu partenerul sau cu o ruda. Treci printr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa-ti reformulezi relatiile cu cei din jur. Pot iesi la iveala lucruri pe care nici tu si nici celalalt nu le-ati mai spus inca. 

Gemeni

Esti foarte inspirat, asa ca e un moment excelent pentru a face alegerile pe care le-ai tot amanat pana acum. Ai sentimentul ca acum e momentul sa iti revizuiesti aspiratiile, sa-ti doresti mai mult si mai bine pentru tine.

Rac

Crezi ca ai descoperit ceva legat de o persoana din anturajul tau. Esti tentat sa reactionezi imediat pentru ca vrei sa afli adevarul. Nu fi impulsiv, lasa sa mai treaca timpul. Vei vedea altfel lucrurile privindu-le la rece.

Leu

Ai un nou mod de a privi lucrurile si esti gata sa renunti la vechile conceptii. Asta ar putea fi rezultatul discutiilor indelungi, din ultimele zile, cu partenerul, care te-au facut sa intelegi ca orice situatie trebuie privita din mai multe unghiuri.

Fecioara

Pentru tine, chiar daca nu ti se pare, schimbarile care vor avea loc in urmatoarele zile, pot fi extreme de benefice. Fa-ti timp si analizeaza pozitia in care te afli. S-ar putea sa constati ca, in multe situatii, te conformezi unor circumstante in loc sa faci ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Balanta

Astazi afli niste secrete care te vor face sa iti pui niste intrebari. Cea mai buna cale e sinceritatea. Nu te sfii sa pui intrebari persoanelor implicate. Sunt lucruri care te afecteaza si pe tine.

Scorpion

Esti mai sensibil zilele astea, si din aceasta cauza, este posibil sa iti pierzi increderea in fata unor provocari. Incearca sa eviti confruntarile, dar asta nu inseamna sa te retragi complet din fata oricarei situatii mai dificile. Decat sa reactionezi pripit, mai bine cere un time-out sa ai timp sa analizezi corect lucrurile.

Sagetator

E posibil ca astazi sau zilele urmatoare sa ti se ceara sa iei o decizie importanta in cariera. Poate fi o noua atributie sau de un alt job. Fii atent la ceea ce simti si auzi in interior, apoi fa primul pas pe drumul pe care decizi sa mergi.

Capricorn

Fii atent la cei din jur. O persoana despre care credeai ca iti este apropiata ar putea sa iti faca o supriza neplacuta. Cu toatea astea, astazi reusesti sa faci fata provocarilor, pentru ca esti in forma maxima, si din punct de vedere intelectual si emotional.

Varsator

Apar noi oportunitati in segmentul profesional. E un moment perfect pentru parteneriate. Acum nu stai prea bine financiar, dar situatia e pe cale sa se imbunatateasca. E o perioada ideala sa faci mai multa miscare, sa iesi in natura.


Pesti

Nu te grabi. Trebuie sa faci ceva de care o sa depinda viitorul familiei tale, asa ca incearca sa nu te pripesti. Daca stii sa ai rabdare, vei vedea ca totul se va rezolva, in final, fara prea mult efort.

Comenteaza