HOROSCOP 17 martie 2023

HOROSCOP 17 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 17 martie 2023.

Berbec

E sfarsit de saptamana si nu mai ai chef de nimic ce tine de munca. Ai pus la punct deja un plan in detaliu cu ce vei face in weekend si mintea iti sta doar la distractia care te asteapta pe tine si cei care te vor insoti.

Taur

Dimineata vei primi o veste. La inceput nu vei stii cum sa o interpretezi, dar, in cateva ore, vei ajunge la concluzia ca e una buna si asta te va face sa iti schimbi dispozitia total. Acum nu mai ai niciun motiv sa te incrunti. Zambeste!

Gemeni

Esti o persoana ambitioasa si pentru ca cineva ti-a spus ca nu ai cum sa reusesti sa faci un anumit lucru, lasi totul deoparte si te ocupi numai de acest aspect. Chiar daca asta inseamna sa renunti la anumite activitati, esti hotarat sa duci totul pana la capat.

Rac

O persoana pe care o considerai "disparuta" din viata ta, revine. Nu este neaparat vorba de o fosta iubire, poate fi si o ruda. Poate fi bine, poate fi complicat, tu stii in ce relatii ati ramas.

Leu

Planurile facute pentru astazi vor fi schimbate radical in urma unui telefon primit de la un apropiat. Stai linistit ca nu este nimic de rau, ci doar mai multa distractie.

Fecioara

Nu te mai grabi, pentru ca stii bine ca graba strica treaba! Chiar daca ai foarte multe de rezolvat, fa-le pe rand! Daca nu te concentrezi pe fiecare aspect, risti sa te incurci si sa fii nevoit sa o iei de la inceput. Nu cred ca ai nevoie de asa ceva chiar vineri!

Balanta

Lasa deoparte grijile macar pentru cateva ore si bucura-te alaturi de cel drag de vestea primita. O persoana cu o functie importanta, nu neaparat de la locul de munca, iti va comunica ceva foarte important, ceva ce merita sarbatorit.

Scorpion

In primele ore ale zilei te cuprinde nostalgia anilor din copilarie. Incerci sa legi de acea perioada orice vezi in jur, dar constati cu amaraciune ca nimic nu mai e cum a fost. Chiar daca viata ta s-a schimbat, sufletul tau ramane acelasi, stii bine. Si amintirile nu ti le va lua nimeni, niciodata.

Sagetator

Te gandesti la o schimbare de look, dar vrei sa fie ceva iesit din comun. Cei din jur s-ar putea sa fie surprinsi de idea ta, te cunosteau altfel, mai temperat.

Capricorn

Iti lipseste foarte mult o persoana care s-a mutat destul de departe de tine. Vrei sa mergi intr-o vizita, insa nu prea ai timp. Pana la urma o sa gasesti o solutie.

Varsator

Ai vrea sa incepi o noua activitate, dar nu esti foarte decis. Demersurile pe care ar trebui sa le faci sunt destul de complicate. Nu lua nicio decizie pana nu te consulti cu partenerul.

Pesti

Te ocupi de ceva ce tine de familie. Ai promis ca rezolvi ceva si nu poti sa dezamagesti. Spre seara niste prieteni iti fac o surpriza, vin in vizita.

loading...
Etichete
Comenteaza