HOROSCOP 17 octombrie 2021

HOROSCOP 17 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 17 octombrie 2021.

Berbec

Esti atras de o persoana care, la prima vedere, te ignora. Uneori trebuie sa provocam putin destinul ca sa vedem cum ne raspunde... Gaseste o varianta care sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti si vei vedea atunci ce se intampla.

Taur

Ai asistat la niste discutii in familie, cu care nu esti de acord. Deciziile care s-au luat te afecteaza si pe tine si nu iti surade deloc ideea. Uneori, insa, trebuie sa iti asumi niste responsabilitati, chiar daca asta iti va afecta rutina zilnica.

Gemeni

Te-ai saturat de problemele de la locul de munca si nu mai vrei sa apari zilnic in fata sefilor si colegilor cu zambetul acela fals care transmite ca totul e OK. Daca vrei sa se schimbe ceva, asta trebuie sa inceapa cu tine. Ia atitudine, vorbeste! Macar vei sti ca ai incercat.


Rac

Desi ar trebui sa te odihnesti mai mult, parca nu ai stare. Chiar daca e weekend, continui sa te ocupi de problemele de la job, dai telefoane, trimiti mesaje... Risti sa ai discutii cu partenerul si sa va stricati toata ziua.

Leu

Ca intotdeauna, talentul tau de povestitor si verva ta, ii va cucerii pe toti. Ai prietenii alaturi, relatia cu persoana iubita e tot mai stransa, la job nu e deloc rau... Se pare ca treci printr-o perioada excelenta.

Fecioara

Trebuie sa incerci sa fii mai activ, sa faci mai multa miscare. Nu te mai lasa atras de canapeaua din living cu care te-ai cam imprietenit in ultima perioada. Vezi pe unde mai umbla prietenii tai, intra in gasca iar.

Balanta

Va trebui sa gasesti un echilibru intre cariera si viata personala. Proiectele in care te-ai angrenat fara sa stai prea mult pe ganduri, iti ocupa toata ziua, ba chiar mai mult, nici noaptea nu te lasa sa dormi linistit. Partenerul deja te priveste cu ingrijorare.

Scorpion

Iti faci griji din cauza unor probleme financiare. Ti se pare ca niciodata banii nu-ti sunt de ajuns. Analizeaza mai atent situatia, poate esti prea cheltuitor. Cand vrei ceva, cumperi, nu reusesti sa te abtii.

Sagetator

Ai avut ocazia sa te intalnesti cu niste persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva ani. Constati ca s-au schimbat, nu mai par aceeasi, parca sunt alti oameni... S-ar putea ca tu sa nu mai vezi lucrurile la fel.

Capricorn

Te preocupa cariera si astepti promovarea promisa. Ai toate sansele sa reusesti. Pentru sefi pari omul potrivit, la locul potrivit, mai ales dupa eforturile din ultima perioada. Sa nu ti se urce la cap!

Varsator

Felul in care a evoluat relatia ta cu persoana iubita in ultima perioada, te pune pe ganduri. Nu stii cum sa interpretezi niste vorbe si gesturi care par cu dublu inteles. E timpul sa stati si voi de vorba. Doar voi, si nu la telefon, fata-n fata!

Pesti

Iti place sa-ti petreci timpul impreuna cu prietenii, fara sa te uiti la ceas, fara sa te gandesti ca ai altele de facut. Si asta ti se intampla destul de rar. Asa ca, daca acum ai timp, profita.

 

loading...
Comenteaza