HOROSCOP 18 august 2018

HOROSCOP 18 august 2018

HOROSCOP 18 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 18 august 2018.

HOROSCOP 18 august 2018 - Berbec

Te bagi in treburile cuiva din familie si ti se reproseaza ca nu ai ascultat de cineva cand a fost cazul. Recunosti si incerci sa indrepti lucrurile. Oricat de dificil ar fi, merita efortul.

HOROSCOP 18 august 2018 - Taur

In general te simti bine, insa ai grija la ceea ce iti poate afecta starea de sanatate. Imbraca-te corespunzator atunci cand iesi din casa si ai grija ce mananci in aceste zile. 

HOROSCOP 18 august 2018 - Gemeni

Esti putin incurcat… Trebuie sa gasesti o solutie rapida dupa ce au intervenit niste schimbari de ultim moment in legatura cu un eveniment programat anterior si care trebuia sa aiba loc in acest weekend.

HOROSCOP 18 august 2018 - Rac

Daca nu ai apucat sa iti faci planuri pentru diseara, nu-i nimic, deoarece prietenii se vor ocupa de asta. Nu uita, insa, de o ruda care asteapta de ceva vreme sa o vizitezi.

HOROSCOP 18 august 2018 - Leu

Dupa ce umbli toata ziua prin oras cu treburi, seara trebuie sa iesi cu partenerul, insa te simti epuizat. Amana pentru urmatoarea zi, dar va trebui sa gasesti o scuza buna, caci altfel vei avea discutii...

HOROSCOP 18 august - Fecioara

Azi ai chef sa lenevesti mai mult, insa partenerul nu te lasa sa stai linistit, vrea sa iesiti in oras, sa petreceti alaturi de prieteni. Ar trebui sa faci putin efort si sa-i faci pe plac.

HOROSCOP 18 august - Balanta

Prima zi de weekend vine cu o surpriza. Nu este vorba despre ceva deosebit de important, insa datorita acestui lucru poti sa faci ceva ce iti doreai de foarte mult timp. 

HOROSCOP 18 august 2018 - Scorpion

Ai tot amanat treburi care asteapta sa fie rezolvate si acum te-ai aglomerat. Ca sa nu-ti sacrifici ambele zile stand inchis in casa, accepta ajutorul celor care se ofera. Astfel, vei avea timp sa te si relaxezi.

HOROSCOP 18 august 2018 - Sagetator

Ai tendinta sa judeci imediat pe cineva dupa aparente si se mai intampla sa te inseli. Tocmai ti-ai dat seama ca ai catalogat gresit pe cineva care nu merita. Nu lasa lucrurile asa, cere-ti iertare!

HOROSCOP 18 august 2018 - Capricorn

Ti s-a indeplinit o dorinta mai veche si esti foarte fericit. Nu mai ai rabdare, vrei sa pui mana pe telefon si sa iti anunti toti prietenii. Chiar nu-ti place sa savurezi putin in liniste momentul? 

HOROSCOP 18 august 2018 - Varsator

Ai aflat de o problema a unei rude si incepi sa iti faci griji. Vrei sa ajuti si tu cu ceva, doar este vorba de familie…  Partenerul te mai tempereaza. Are dreptate, e mai bine sa iei decizii “la rece”. 

HOROSCOP 18 august 2018 - Pesti

Ai crezut ca reusesti sa faci doar ceea ce vrei tu astazi, insa cineva iti cam taie elanul. Nu te enerva, gasesti tu o solutie. Pana la urma va fi tot cum vrei tu!

Comenteaza