HOROSCOP 18 iunie 2018

HOROSCOP 18 iunie 2018

HOROSCOP 18 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 iunie 2018.

HOROSCOP  18 iunie 2018 - Berbec

Primesti o informatie si ar fi bine ca pana cand nu o verifici sa nu o transmiti mai departe. Ai grija, daca lucrurile nu stau chiar asa, ai putea crea o adevarata valva in jurul tau.


HOROSCOP 18 iunie 2018 - Taur

Te pregatesti pentru o intalnire cu un prieten pe care nu l-ai mai vazut de ani de zile. Aveti atatea de povestit incat nu veti termina prea devreme. Aranjezi lucrurile in asa fel incat sa nu fiti deranjati.

HOROSCOP  18 iunie 2018 - Gemeni

Telefonul pe care il astepti de zile intregi o sa vina astazi. Primesti o veste excelenta, care te va face sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare. Va trebui sa refaci niste calcule...


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Rac

Cu toate ca abia s-a sfarsit weekend-ul esti obosit si ai tendinta sa reactionezi la nervi. Ai grija la ton si la cuvintele utilizate. Te-ar putea costa cam mult.

HOROSCOP  18 iunie 2018 - Leu

Nu te asteptai la asta. Vorbesti despre planurile tale de viitor cu mult entuziasm, dar in loc de aprobarea celor din jur, primesti critici si comentarii acide.
  
HOROSCOP  18 iunie 2018 - Fecioara 

Trebuie sa iei o decizie destul de serioasa in privinta jobului, insa nu trebuie sa te grabesti. Altfel, te va costa. In plus, nu ar strica sa te consulti si cu cineva din familie.


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Balanta  

Toti stiu ca tu esti persoana potrivita pentru a te ocupa de un proiect important care sta sa demareze. Mai ai putina rabdare, asta s-ar putea sa se intample in cateva zile.


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Scorpion

E prima zi de munca din saptamana, nu te prea grabesti sa ajungi la birou. Deviezi de la drumul obisnuit si ajungi sa intarzii destul de mult. Vei fi nevoit sa ramai pana tarziu pentru a-ti termina treaba.


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Sagetator

Nu risti, nu castigi! Aceasta este deviza cu care iti incepi saptamana. Pare destul de  simplu si esti gata sa accepti orice provocare. Ai grija, totusi, in ce te bagi!


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Capricorn

Ai mici probleme la serviciu, insa situatia se clarifica rapid si totul va fi in regula. Colegii te vad cam suparat si vor sa-ti sara in ajutor. Chiar si o vorba buna poate face minuni...


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Varsator

Chiar daca nu parea, ziua trece repede la job azi. Spre seara te intalnesti cu prietenii sau mergi intr-o scurta vizita. Este posibil sa cunosti o persoana cu care sa incepi sa flirtezi. 


HOROSCOP  18 iunie 2018 - Pesti

Esti critic cu toata lumea astazi. Nimic nu ti se pare in ordine si faci tot posibilul sa te impui in fata celorlalti. Totusi, incearca sa nu iti distrugi relatiile cu partenerii de afaceri.

Comenteaza