HOROSCOP 18 mai 2023

HOROSCOP 18 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 18 mai 2023.

Berbec

Pregateste-te pentru o zi mai grea la birou. Ai multa treaba si sigur o sa fii nevoit sa ramai peste program. Abia astepti weekend -ul sa te poti relaxa.

Taur

Ai ajutat pe cineva la birou si acum ai parte de reprosuri din partea unui coleg cu care nu te intelegi prea bine. Oricum nu va intelege sau nu va vrea sa accepte explicatiile tale, asa ca, mai bine nu te lasa angrenat in discutii.

Gemeni

Te-ai apucat cu entuziasm de o activitate si constati ca nu-ti e pe plac. Renunta acum, nu are rost sa amani. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu-ti convine. 

Rac

Primesti o oferta de job si la prima vedere esti incantat, insa la o analiza mai atenta realizezi ca responsabilitatea este mult prea mare. Gandeste-te bine inainte sa accepti.

Leu

Esti genul de persoana care castiga atentia altora si are putere de convingere. Ai putea fi promovat intr-o functie de conducere unde sa-ti poti folosi eficient calitatile. Sau poate te apuci de politica...

Fecioara

Reusesti sa-ti termini repede treaba la munca si poti pleca mai repede. Asa ca dupa-amiaza ar putea fi un moment ideal pentru o intalnire cu cei apropiati si cu prietenii.

Balanta

Trebuie sa ajungi neaparat la un eveniment in alt oras. Te pregatesti sa pleci si esti foarte agitat. Verifici bagajul de zece ori si tot ai impresia ca ai uitat ceva. Daca o tii tot asa, risti sa intarzii.

Scorpion

Nu te poti concentra la nimic astazi. Ai foarte multe emotii si asta te agita. Este o zi speciala pentru cineva din familie, poate fi vorba despre un examen.

Sagetator

Lucrezi la un proiect si este posibil sa fi nevoit sa pleci pentru cateva zile. Nu programa nimic cu prietenii, nici pentru seara asta, nici pentru weekend, pana nu stii exact ce program ai. Nu merita sa incurci pe nimeni.

Capricorn

Astepti de cateva luni, chiar mai mult, sa se intample ceva. Uite ca ziua cea mare a sosit. Esti fericit si nimic nu iti poate lua zambetul de pe fata.

Varsator

Nu te lasi pana cand nu faci ceea ce ti-ai propus, chiar daca cineva cu o functie mai mare te-a rugat sa te opresti. Esti prea incapatanat cateodata si asta ti-ar putea crea probleme. Ia-o mai incet!

Pesti

Pare o zi ca totul alta, insa la amiaza o sa primesti un telefon si o sa afli ca planurile pe care le-ai facut pentru vara asta nu mai sunt valabile. Mai neplacut e faptul ca s-ar putea sa pierzi si niste bani.

Etichete
Comenteaza