HOROSCOP 18 noiembrie 2020

HOROSCOP 18 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 18 noiembrie 2020.

Berbec

Ai aflat ceva, insa nu vrei sa spui nimanui, ci sa pastrezi informatiile ca pe un as in maneca pe care sa il folosesti la nevoie. Oricat de mult ai vrea sa te lauzi cu ceea ce stii, mai bine nu o face.

Taur

Limiteaza-te la cateva vorbe astazi pentru ca nu vei fi inteles asa cum ai vrea si se va crea confuzie. Din cauza asta este posibil ca ceva sa nu mearga tocmai bine la job.

Gemeni

Nu reusesti sa duci la bun sfarsit sarcinile primite si o sa fi certat pentru asta. Supararea nu dureaza foarte mult pentru ca apoi o sa reusesti sa faci ceva ce nimeni nu a putut si vei fi imediat laudat.

Rac

Esti foarte lenes. Astazi nu ai chef de nimic. Nicio activitate nu iti starneste interesul si visezi cu ochii deschisi la patura calda de pe canapea si telecomanda. Abia astepti sa ti se termine programul...

Leu

Alergi dupa doi iepuri si risti sa nu prinzi niciunul. Fii mai atent la modul in care iti selectezi prioritatile si seteaza-ti obiective reale. Altfel, risti sa fii numit cel mai neproductiv angajat al companiei.

Fecioară

Dispui de o energie iesita din comun. De aceea, o sa poti termina tot ceea ce aveai lucru. Mai ales, ca unul dintre proiecte l-ai tot amanat si deja se apropie termenul limita pentru predare.

Balanţă

O zi ca oricare alta. Nu se va intampla nimic iesit din comun. Termini ce ai de facut pentru job, iar seara stai cu familia. Este o ocazie buna sa discutati despre planurile de viitor.

Scorpion

Esti foarte suspicios si banuiesti pe toata lumea ca pune la cale un complot la adresa ta. Ti se trage de la o dezamagire de care ai avut parte de curand, insa o iei mult prea personal. Incearca sa nu exagerezi.

Săgetator

Esti foarte profund astazi, stai si analizezi orice gand, sentiment sau actiune a ta sau a celor din jurul tau. Vezi sa nu uiti ca ai de facut si multa treaba.

Capricorn

Ii reprosezi persoanei iubite ca nu are timp de tine, dar atunci cand face tot posibilul sa stati impreuna tu iti amintesti ca ai ceva de facut... Nu este corecta atitudinea ta si ar trebui sa ti-o revizuiesti.

Vărsător

Vestea pe care o asteptai a venit si te bucura foarte mult. Acum poti face tot ceea ce aveai planuit. Asta include si o plecare cu familia intr-un loc special. Dar nu chiar acum...

Peşti

Esti foarte suparat ca cineva de la locul de munca a trecut peste cuvantul tau si a pus in practica ceva ce nu va fi tocmai bine pentru companie. Te-ai decis sa povestesti tot, dar risti sa enervezi o persoana cu functie mai mare ca a ta.

 

 

Comenteaza