HOROSCOP 18 noiembrie 2022

HOROSCOP 18 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 18 noiembrie 2022.

Berbec

Partenerul îţi reproşează că eşti încăpăţânat pentru că mereu vrei ca lucrurile să fie doar cum vrei tu. Urmează weekend-ul și ai ocazia să-i demonstrezi că nu e chiar așa.

Taur

Ești obosit și ești gata să renunţi la proiectul la care muncești de ceva vreme. Nu te grăbi, s-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj.

Gemeni

Partenerul de viață are planuri mari pentru weekend. Atenție, nu vei avea nicio clipă de odihnă! Dacă nu îţi convine, discutaţi problema deschis şi găsiţi o variantă de mijloc.

Rac

Se încheie săptămâna de lucru, dar tu mai ai câteva treburi de rezolvat. E vorba de un ajutor pe care ai fost rugat să-l dai cuiva din familie. Dacă te grabești, termini repede!

Leu

În ultimele zile te-ai simţit cam obosit așa că nu-ți faci planuri pentru weekend. Cineva apropiat te va ajuta cu treburile casnice, așa că te poți odihni. Totuși, până sâmbătă seara îți revii.

Fecioara

Poarta-te mai discret! Evită să-ţi mai controlezi partenerul de viaţă la tot pasul. Dacă vrei să mai aibă încredere în tine, arată-i că și tu ai. Nu te transforma într-un detectiv.

Balanta

Nu ești în cea mai bună formă. Te-ai certat cu un amic din cauza unei discuţii mai vechi. Acum îţi pare rău că te-ai înfierbântat atât. Treci peste mândrie şi dă-i un telefon. Până seara sunteți din nou cei mai buni prieteni!

Scorpion

Astăzi ai o zi încărcată, dar sunt în jurul tău câteva persoane dispuse să te ajute. În felul acesta nu îţi va fi greu să termini ce tot ceea ce ți-ai propus.

Sagetator

Se apropie weekend-ul şi vrei să ți-l petreci cu familia. Ai grijă să îţi termini treaba la birou să nu rămâi în urmă cu ceva. Ar fi păcat să îți strice ceva planurile tocmai acum...

Capricorn

Ai dreptate când spui că e o zi cam agitată, dar nu te lăsa doborât de situaţie. Incearcă să mai reziști câteva ore, apoi poți să începi să te bucuri de weekend. Mai ai puțină răbdare.

Varsator

Nu lua nicio decizie fără să-i consulţi și pe cei din jurul tău, altfel vor crede că îi ignori. Incearcă să-ți faci puțin timp și pentru prieteni, nu mai amâna întâlnirile.

Pesti

Niște probleme neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele planuri. Nu dispera, ia-le pe rând. Cu răbdare le rezolvi pe toate şi îţi rămâne timp şi pentru ceea vroiai să faci.

 

Comenteaza