HOROSCOP 18 octombrie 2018

HOROSCOP 18 octombrie 2018

HOROSCOP 18 octombrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 18 octombrie 2018.

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Berbec

Cineva iti face o mare favoare: iti ofera ocazia sa faci ceva ce iti doresti de mult timp. Nu te lasa blocat din cauza emotiilor. Incearca sa te linistesti si, apoi, da-i drumul...

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Taur

Nu iti sta in fire sa reactionezi asa cum o faci azi, dar esti obosit. Ia-ti o zi libera si rasfata-te cateva ore: iesi cu prietenii sau citeste o carte buna si dormi mai mult. O sa iti revii.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Gemeni

Relatia cu partenerul de viata merge tot mai bine si poti avea parte de o surpriza. Daca esti singur, ai sanse sa cunosti o persoana de care te vei atasa foarte mult in viitor.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Rac

Ti-ai pierdut rabdarea. Ti se pare ca totul decurge mult prea lent si ca ceilalti nu fac ceea ce ar trebui. Problema este la tine, nu la ei. Tu esti cel cu prea multe pretentii azi!

 

 HOROSCOP  18 octombrie 2018 – Leu

Nu te poti plange! O duci foarte bine financiar zilele acestea pentru ca primesti o suma de bani care ti se cuvenea. Poate fi vorba despre prima sau un imprumut restituit.

 

HOROSCOP 18 octombrie – Fecioara

Simti nevoia de o pauza si vorbesti cu cei de la locul de munca sa te lase sa pleci mai devreme astazi. Vei pierde vremea prin oras, poate pe o terasa cu prietenii, dar la sfarsitul zilei te vei simti relaxat.

 

HOROSCOP 18 octombrie - Balanta

Contai pe ajutorul unui prieten, insa acesta nu te mai poate ajuta. Culmea ca nu te simti deloc dezamagit, nici macar cand iti dai seama ca, in felul asta, nu poti sa termini treaba. Esti un adevarat prieten, stii ce conteaza cu adevarat!

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Scorpion

Esti afectat de faptul ca trebuie sa lasi un strain sa iti stabileasca programul. Consoleaza-te, nu esti singurul in situatia asta, asa e la serviciu! Ai ocazia, in viata personala, sa faci exact ceea ce iti doresti.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Sagetator

Gaseste un echilibru astazi. Incearca sa eviti confruntarile, dar fara sa te retragi complet. Va trebui sa te gandesti cu atentie inainte sa actionezi. Totusi, per ansamblu, vei avea o zi buna.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 – Capricorn

Esti intr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa te echilibrezi. Nu este un moment bun sa-ti faci planuri mari acum. Mai amana cateva zile, cand, o veste buna, schimba radical situatia.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Varsator

Oriunde ajungi, ai cate o usa deschisa. Tine seama: e un moment propice pentru parteneriate. Poate fi perioada ideala pentru tine sa te apuci de ceea ce iti doresti de mult.

 

HOROSCOP 18 octombrie 2018 - Pesti

Vrei sa obtii o favoare din partea cuiva si habar nu ai cum sa procedezi... Poate ajunge un zambet si cateva vorbe bune. Daca iti calculezi bine miscarile, s-ar putea sa mearga toate struna. Succes!

Comenteaza