HOROSCOP 18 octombrie 2021

HOROSCOP 18 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 octombrie 2021.

Berbec

Daca aveai de gand sa pleci intr-o calatorie, anuleaza totul, pentru ca astrele nu iti sunt favorabile. Vremea nu va fi de partea ta si iti vei pierde timpul degeaba.

Taur

Te intalnesti cu o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme. Afli niste detalii ce iti vor fi de ajutor in urmatoarele saptamani.

Gemeni

Fa mai mult sport, pentru ca in ultima vreme ai evitat sala de fitness sau parcul si se observa. Nu neaparat ca ai acumulat kilograme, ci in starea de sanatate.

Rac

Telefonul pe care il astepti de zile intregi o sa vina astazi. Primesti o veste excelenta, care te va face sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare.

Leu

Accepta propunerea pe care o primesti astazi. Altfel, o sa regreti cand o sa afli ca cel care ti-a luat locul are parte de lucruri bune.

Fecioară

Desi abia s-a sfarsit week-end-ul, te simti obosit si ai tendinta sa reactionezi la nervi. Ai grija la ton si la cuvintele utilizate. Acestea te-ar putea costa.

Balanţă

Descoperi o activitate care te face sa te simti foarte bine si te relaxeaza. Profita de ceea ce ai aflat si in fiecare moment liber fa asta.

Scorpion

Ai o idee cu privire la un proiect viitor si vrei sa profiti de acest moment pentru a o face cunoscuta. Insista acum si o sa ai rezultate extrem de bune.

Săgetator

Nu te lasa pe mana unor incepatori daca stii ca de ceea ce fac ei depinde viata ta. Mai bine sa gresesti singur decat altcineva.

Capricorn

Dai dovada de multa responsabilitate, lucru ce iti va aduce multe laude. Vremea de afara te influenteaza destul de mult in aceasta perioada.

Vărsător

Te gandesti deja la sarbatorile de iarna si faci planuri pentru petrecerea acestor zile. Sfatuieste-te cu membrii familiei pentru a nu-i incurca.

Peşti

Un prieten bun te ajuta sa treci cu bine peste niste evenimente, ceva legat de familie. Acum te poti concentra pe lucruri care au legatura cu viata profesionala.

 

Comenteaza